פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים אני מזמין את המקלדת הנ"ל,והבנתי שאני צריך מקלט IR האם מדובר במקלט שניתן לבנות לבד בעזרת המדריכים הנפוצים? לקנות מתאם USB?או שצריך להשקיע כסף נוסף ולקנות מקלט ייעודי של מייקרוסופט (שזה עוד דרך שלהם לעשות כסף..)אם מישהו כאן עובד איתה, הייתי שמח לדעת איך היאכל תגובה תתקבל בברכהאלי
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים גם אני מחפש את המקלדת הזאת בארץ האם הצלחת למצוא מקום אשר מוכר אותה ?ובמידה ואתה מזמין את המקלדת מחו"ל האם היא תתמוך בשפה העיברית ?
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר כעיקרון, דיברתי עם נועה, ואפשר להזמין אותה דרכם, אבל היא מגיעה ללא מקלט IRהבעיה שלי היא כזאתבמידה ואני מזמין אותה, וקונה מקלט IR סטנדרתי המתחבר לUSB, היא אמורה לעבוד גם לא תחת WIN?כלומר, משלב הPOST?מבחינת עברית, לשמחתי - אין עברית על המקלדת, אך אני לא חושב שיש קשר בין תמיכה בשפות למקלדת.. השאר זה הכל תוכנה, לא חומרה
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים לגבי שהמקלדת תעבוד משלב ה POST זה כמעט ודאי 99% { אני אפילו בטוח ב 100% }רק בגלל ההיגיון שזה פועל כמקלדת אל חוטית רגילה רק על טכנולוגיה של IR וכל מקלדת רגילה אל חוטית אשר קונים עובדת בטוח מתוך נסיון כבר משלב ה POST לגבי העברית { אחרי הכל אנחנו בישראל } לאחר בירור יש מדבקות שאפשר להדביק על המקלדת כמו מחשב נייד שמביאים מחו"ל { אין עיברית על המקלת ... } בכל מקרה כמה בפנדה אמרו שהמקלדת תעלה { בשקלים }?וכמה מקלט IR סטנדרטי עולה ?
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר הנה לינק למוצר באתר שלהםhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8343משדר IR אני לא חושב שיהיה בעיה למצוא, ועלותו מוערכת בכמה עשרות שקלים לדעתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.