פורסם 2003 במרץ 1122 שנים מחבר אבל בטח יש איזושהי שיטה לפרוץ אותו לא!?תחשוב על משהו אחי אני מת לעשות לו את זה עד שהוא יישרף ואז ההורים שלי יקנו לי מחשב חדש
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים מחבר שומע אחי יש לי GAINWARD GF4 MX 440 64DDRקירור crystal orbקירור נחושת של טרמל טקו arctic silver 3אני אומר לכם תשקיעו תכסף רק בגיינורד
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים מחבר עוד דבר אם אתם רוצים לראות את הקירור לכו לגלריה יש לי שם תמונות של הקרורזה בעמוד השניאתם תראו כרטיס אדום עם מפרט מחשב בשקל חוץ ממנו והרמקולים שהם 60 w rmsלא כמו שהוא רשםועוד כמה דברים שהוא טעה בהם
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים ברור שעשיתי הכושילין אוברקלוק עברתי TI 4200 עברת אותו אולי במהירות הליבה/זכרונות אבל אל תשכח שזה מעבד אחר לגמרי ... בביצועים , בכל אופן לא עברת אותו . הכושילין אוברקלוק - אהבתי
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים מי ערס?תקרא תחכים אל תמהר להפליץרוצה לשרוף למחשב קח ספרי של שרותים פתח טיפה את המכסה של המחשב רסס את כולו פנימה זרוק גפרור וברח
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים מחבר נכון לזה התכוונתי אחי בביצועים הוא יעבור אותי תמיד יש לו יותר צינורות מידע וכו וכו אבל במהירות ליבה וזכרונות עברתי אותו. :AR15:
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים נכון לזה התכוונתי אחי בביצועים הוא יעבור אותי תמיד יש לו יותר צינורות מידע וכו וכו אבל במהירות ליבה וזכרונות עברתי אותו. :AR15:וופי ויש כבר מכוניות על קולית אבל מה הן לא יעילותאת לא יכול לעשות איתן כלום חוץ מלנסוע ישרכנל פה אז מה שזה מהיר יותר מ 4200 זה לא נותן כלום
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים מחבר אחי יש לך בכלל TNT2 אז מה אתה בכלל מדבר TNT2 זה עוד בסדר אבל כרטיס קול ג'יניוס בשקל! :)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.