עבור לתוכן

מטוסי צה"ל הוזנקו לגבול רמת הגולן - מסוקים סורים באוויר.

Featured Replies

פורסם

MK015_wh.jpg

בעקבות זיהוי במכ"מים של מסוקים הנעים בצד הסורי של הגבול, הוזנקו מטוסים של חיל האוויר לרמת הגולן. לאחר שהתברר כי למסוקים הסורים אין כוונה התקפית חזרו המטוסים הישראלים לבסיסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3454013,00.html

אני אומר ככה: פעם הבאה שהם מביאים משהו לגבול, מצידי שיהיה מוכר פלאפל - להוריד אותו.

נספוג ביקורות קשות באו"ם, אך תמיד נוכל להתלונן על כך שהם חדרו.

לא יהיה להם מה להגיד - לא תהיה להם דרך לתרץ את זה שהם היו בגבול.

" עשינו סיבוב דאווין בגבול אחשלו מזכ"ל האו"ם.. להראות להם ת'ציור החדש שפלאח המוסכניק צייר לנו בגרפיטי על המסוק! "

:nixweiss:

פורסם

הם לא חדרו, אפילו רשום בכותרת של הכתבה... אין לך שום זכות ליירט אותם. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

תרגיל ה"זאב, זאב".

אחרי שצה"ל יתרגל לסורים שטסים בגבול - רמת הערנות תרד, זמני התגובה יעלו ואז הם יתקיפו.

אגב, תמיד אפשר לשקר בנוגע לחדירה - להגיד שהמסוק עף בחזרה לגבול אחרי הפיצוץ ;D.

בתכלס, אם זה רק מסוקים - צריך לארגן לחי"ר בצפון סה"כ כמה טילי נ"מ אישיים.. אבל אני בטוח שזה תרגיל ה"זאב זאב".

פורסם

כאילו מה, עכשיו על כל חייל סורי שייתקרב לגבול כדי להשתין ייפתח פה דיון? :nixweiss:

פורסם

בתכלס, אם זה רק מסוקים - צריך לארגן לחי"ר בצפון סה"כ כמה טילי נ"מ אישיים.. אבל אני בטוח שזה תרגיל ה"זאב זאב".

למה אתה חושב שאין שם נ"מ??

ומי צריך נ"מ כשיש לנו M.L.R.S שלמד להוריד מסוקים?? :lol:

פורסם

בחיי עם כל התראדים האלו , צריך לעשות סקר "מי בעד מלחמת עולם שלישית " ולשלוח את התוצאות לאולמרט ;D

פורסם

הם לא חדרו, אפילו רשום בכותרת של הכתבה... אין לך שום זכות ליירט אותם. :kopfpatsch:

preemptive counterstrike

:smile1:

פורסם

רק אומר דעתי ,מבקש לא לתקוף אותי,צריך לעשות שלום דחוף עם סוריה

פורסם

בחיי עם כל התראדים האלו , צריך לעשות סקר "מי בעד מלחמת עולם שלישית " ולשלוח את התוצאות לאולמרט ;D

:lol::xyxthumbs:

חם אש בגבול שם, כולם כבר מוכנים למלחמה, צריך רק איזה טמבל שיעשה שם טעות ות'כלס מלחמת עולם 3 תפתח.

אנחנו נגד סוריה, חיזבאללה תתערב, איראן תתערב, ארה''ב תתערב, כולם יתערבו והערבים האלה יאכלו אותה.

פורסם

---- לא משנה, אין לי עניין בדיון.

פורסם

חם אש בגבול שם, כולם כבר מוכנים למלחמה, צריך רק איזה טמבל שיעשה שם טעות ות'כלס מלחמת עולם 3 תפתח.

אנחנו נגד סוריה, חיזבאללה תתערב, איראן תתערב, ארה''ב תתערב, כולם יתערבו והערבים האלה יאכלו אותה.

רק לא זה! רק שחיזבאללה לא תתערב!

כי אם היא תתערב, ממש הלך עלינו ::)

פורסם

הערבים יאכלו אותה אולי, אבל מה ישאר מאיתנו.

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

120 אידיוטים בתוך מקלט אטומי חדיש: "מישהוא יודע איך להעביר ערוץ בטלוויזיה? אני לא מצליח לקלוט ערוץ 2 דאאאא."

אולי עדיף כבר השמדה עצמית עכשיו, לפני שהם גומרים לבנות. :pissed:

פורסם

Sheik Yerbouti חחחחחחחחחח

פורסם

השאלה האמיתית היא, האם זה דבר שבשיגרה או שמפרסמים את זה לאור האירועים האחרונים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים