עבור לתוכן

המחשבים של הבית ספר

Featured Replies

פורסם

לנו יש בביצפר מחשבי דיי ישנים ..

Pentium 1 133MHz

32Sdram Pc66

ו Cirrus Logic 2 Mb

הם עובדים בסדר אבל מעצבן קצת לגלוש ...

ומה שהכי מעצבן שהאחראית על המחשבים לא מרשה לעלות רזולוציה וכך אני נשאר ב- 640X480 במסך 15 ... :-\

• תגובות 46
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלנו גם יש כמה...

הרוב נראה לי פנטיום 1 133MHZ

עוד איזה שישים 650MHZ

בספריה איזה 15 עם 1.6~GHZ (וכולם עם מסכי ל.ס.ד)

ומועדונית 4 מחשבים חזקים פנטים 4 מעל 1.6GHZ + מחשב פנטיום 2 350 MHZ שהמסך שלו הוא איזה 40 אינ'צ והוא מיוחד לצפיית סרטי די וי די ובשביל לראות תבל דיגיטל.

בסך הכל יש בביה"ס כ 350 מחשבים(לפחות ככה אומרים ;D)

פורסם

לנו בבצפר כמעט כל המחשבים הם סלטון 500 הר" 64 מ"ב עם ATI RAGE 8 MB הייתרון היחיד של המחשבים האלו זה מהירות ההורדה העצומה שלהם, כ350 שקל קיי בשניה...

פורסם

לנו יש בסביבות ה600 מחשבים בבית ספר וכולם P4 1700 לפני זה היה P3 700

ולכולם יש GF2MX 200 32MB

128MB

בקיצור כל שעור במחשבים הופך לLP ;D

פורסם

אוף, אתם מדכאים אותי :(

לנו יש רק פנטיום 2 266 מה"צ עם 32 מגה SDRAM וטכנאי אידיוט >:(

פורסם

נרשמתי לאיזה פנימייה בירושליים ביה"ס למדעים ואומנויות בירושליים או משהו כז וחשוב לי שיהיו שם מחשבי טובים (אני לוקח את המחשב אבל אין אניטרנט בחדרים) אולי מישהו למד\לומד שם או שיודע איך המחשבים שמה ואולי קצת גם על ביה"ס?

נ.ב אם מישהו למד שם ורוצה לספר לי על ביה"ס (אני רוצה לדעת כמה שיותר לפני שאני הולך) שישלח לי בפרטי.

פורסם

naorai, אני חושב שאני מכיר מישהו שלומד שם... אני אשאל אותו בהזדמנות.

פורסם

Pentium 1, 60mb EDO or pc66 sdram,ATi 2mb pci bus, and 64~ mhz L-O-W quality screens (17") funny ;D

I know some people that would kill for 64mb of EDO ram.... hmm, including myself ;D

יש לי פה 4 צ'יפים של 64....

ועוד איזה 8 של 32...

:o

אני מוכן לתת לך את הכליה שלי בתמורה :D

פורסם

אצלנו בבצפר, יש שתי מעבדות מחשבים, ועוד כמה מחשבים מפוזרים במעבדות וחדר מורים.

מעבדה אחת, P1 133Mhz 32sdram \16sdram בלי CD rom ומסך 14 קטן ומכוער.

מעבדה שניה, (אני כבר בט' ואף פעם לא הכניסו אותנו, אבל למי אכפת?) P4 1500Mhz 128\256 sdram ומסכי 17 לא שטוחים.

עכשיו חברים, מה לדעתכם עדיף מעבדה של P4 עם מחשבים שטסים, ומעבדה זוחלת, (עד שפותחים תקיה שם, כל אחד מתקין איזה תוכנה שהוא רוצה) של P1 133Mhz , או שהיו קונים שתי מעבדות של מחשבי סלרון זולים שמספיקים למטרות בית הספר,?

או שבכלל היו קונים מעבדים זולים של AMD,( אני לא מבין את הבית ספר הזה?????? למה קנו P4 יקר שכל מה שעושים זה תוכנות חינוכיות ואינטרנט????????????????)

פורסם

Pentium 1, 60mb EDO or pc66 sdram,ATi 2mb pci bus, and 64~ mhz L-O-W quality screens (17") funny ;D

I know some people that would kill for 64mb of EDO ram.... hmm, including myself ;D

יש לי פה 4 צ'יפים של 64....

ועוד איזה 8 של 32...

:o

אני מוכן לתת לך את הכליה שלי בתמורה :D

האמת היא שהיו לי 4 סטיקים ואת כולם שברתי. לא חשבתי שזה באמת חשוב למישהו :o ;D ::)

פורסם

אני לומד 10 יחידות מחשבים, עכשיו את הHTML,ASP,JSCRIPT אנחנו לומדים באשכול פיס שם יש פנטיום 3 800, סבבה

לאיי סי טוארר, אבל אנחנו לומדים פסקל במחשבים הכי מגעילים:

פנטיום 100 32 ראם, ווינדוס 98, ומסכים שכל פעם אחרי שיעור אני יוצא משם עם כאב ראש...

עוד 15 שנה תיראו בעיתון על 30 ילדים שלמדו פסקל במעבדה למשך 3 שנים וכולם חלו בסרטן בגלל המחשבים המזדיינים....

פורסם

אני לומד 10 יחידות מחשבים, עכשיו את הHTML,ASP,JSCRIPT אנחנו לומדים באשכול פיס שם יש פנטיום 3 800, סבבה

לאיי סי טוארר, אבל אנחנו לומדים פסקל במחשבים הכי מגעילים:

פנטיום 100 32 ראם, ווינדוס 98, ומסכים שכל פעם אחרי שיעור אני יוצא משם עם כאב ראש...

עוד 15 שנה תיראו בעיתון על 30 ילדים שלמדו פסקל במעבדה למשך 3 שנים וכולם חלו בסרטן בגלל המחשבים המזדיינים....

פורסם

מגניבבבבבב!

תמיד רציתי 3 כליות!

נביא לך למפגש הבא כמה סטיקים :)

פורסם

לנו דווקא יש Celeron 300MHz עם 64mb SDRAM PC66, ומסכי 15" ממש אבל ממש ישנים,

שהצבע הכחול התקלקל.

ניסיתי פעם לעשות איזה אוברקלוק ולשרוף בכוונה,

אבל יש סיסמא בביוס.

שיניתי גם את המתח של הספק מ230 ל120, וכלום לא קרה ???

בכל זאת,

אמרו שהביצפר מקבל מחשבים חדשים וחזקים (כן בטח, 800 מגה הרץ),

עם Windows 2000.

פורסם

בשתי המעבדות שאני לומד בהן יש פנטיום 1, רובם 133MHZ ו-32MB RAM. המסכים קטנים מאוד ועגולים כמו כדור.

חוץ מזה יש עוד מעבדה אחת שלא הייתי בה אף פעם ומחשבים באשכול פיס שגם בהם לא נגעתי.

ועוד משהו, בבתי הספר לא שמעו על AMD? למישהו יש בבית ספר AMD?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים