עבור לתוכן

המחשבים של הבית ספר

Featured Replies

פורסם

לנו יש מחשבים של Acer

Pentium 3 800

Onboard Sound Card/ Intel Chipset Card

ומסך Proview 17"

Windows 98 מותקן..

יחסית לא רע...

• תגובות 46
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המחשבים אצלנו עברו מבית ספר אחר ששידרג ואת השאריות נתנו לנו

פורסם

אצלנו יש כמה...

במעבדת מחשבים 2 (במקלט) יש:

P3 800

96 MB

וכרטיס מסך SiS על הלוח.

בUT על 640X480 ועל 16 ביט והגרפיקה הכי נמוכה, יש משהו כמו 30 FPS... בע.

במעבדת מחשבים 1 |(במקלט) יש פנטיום 2 נראה לי 233 מגה הרץ אין GPU ונראה לי משהו כמו 64 מגה זכרון.

בעוד מעבדת מחשבים יש כמו מה שיש במעבדת מחשבים 2.

ובאשכולות הפיס יש פנטיום 4 (לא זוכר את המהירות).

128 MB DDR

וTNT 2. שלצערי לכיתה שלנו אין שעות שם אז אין הזדמנות לשחק על משהו שאפשר עוד איך שהוא לקרוא לו "אנושי".

פורסם

אם לא שדרגו מאז שסיימתי ללמוד בתיכון שלי, הגמנסיה "העברית" הרצליה, בכל חדרי המחשבים (שלושה במספר) היו מותקנים פנטיום III במהירות שעון של 700 מגהרץ, כרטיסי מסך ATI RAGE PRO 8MB כ' קול Onboard ומסכי 17" Value של CTX.

לא רע בכלל.

WTF ?!?!

אני לומד שם עכשיו ! וזה אותם חשבים עם אותם מסכים מעצבנים !

פורסם

מה זה משנה איזה מחשבים יש בבי"ס?

הייתי מעדיף שכולם (כ-ו-ל-ם) יהיו סלרון 500.. זה לא שמישהו משתמש בכוח של המחשב הזה (ולא, UT זה לא משתמש).

מזכיר לי את הבי"ס שלי, אין קולרים עם מים קרים אבל יש אקווריות שעולה איזה 2K..

אגב, איזה ויכוח עצבני היה לי עם המורה למחשבים ועם הכיתה... המחשבים מסודרים בצורת ח' אבל הוסיפו 2 3 בשולחנות, ככה שהראש של כמה תלמידים יושב מאחורי מסך. שעות מתווכחים איתי שזה לא מקרין ואני סתם מדבר שטויות..

פורסם

הבית ספר שלנו הוא ענק, יש בו 4 חטיבות {עליונה א', עליונה ב', חטיבת ביניים א', חטיבת ביניים ב'},

לומדים בו כ-3500תלמידים {ביה"ס מקיף עירוני עמ"ל נהריה}.

יש לנו כמה מקומות שיש בהם מחשבים, יש בבנין של החטיבה שלי {חטיבת ביניים ב'} מחשבים

ישנים נראה לי פנטיום 1 עם כרטיסי ATI MACH64 ו-64MB זכרון פנימי, את המחשבים

האלו יש בהמון מקומות ברחבי הביה"ס, בקיצר אלו המחשבים הכי נפוצים בביה"ס שלי.

אבל יש גם את הספרייה שזו רמה אחרת לגמרי, הבניין עצמו דיי חדש מה שעושה חשק להכנס לשם,

יש שם מחשבי Intel Pentium 4 2Ghz, 256Mb DDR PC266, MAXTOR 40GB, ATI RADEON 7000,

ובכולם יש אינטרנט מהיר ולכל מחשב יש סורק צמוד של Hp ומדפסת Hp {כל מחשב סורק ומדפסת משלו},

מסכי Dell 17", בקיצר חוויה להכנס לשם, בניין חדש, כל אחד שנכנס מקבל מפתח לארונית שבה הוא יכול להשים

את התיק שלו, אינטרנט מהיר, סורק מדפסת, פשוט חבל"ז, יש בערך 110 מחשבים כאלו בבית הספר שלי.

פורסם

אצלנו במעבדות מחשבים יש מחשבים עתיקים פשוט!!! אני חושב XT או עתרי!!! יש דוס ,פסקל ופורלוג.... זהו.

כל מה שאפשר להנות ממנו בשיעורים (בניגוד לאלה שמשחקים WAR3) זה ללחוץ על כל המקשים ביחד עד שהספיקר יעשה רעש של מכונת הנשמה ובסוף לדפוק איזה מכה למחשב והוא יעשה קו ישר(טטטטטטטטט :funn::funn::funn: טטטווווווווווווווווווווו) והחולה מת.

עשינו את זה לפני יומיים במעבדה זה היה קורע אין! :lol:

פורסם

שטח הגמנסיה "העברית" הרצליה הוא 22 דונם.

אחד מבתי הספר הגדולים ביותר בגוש-דן, אם לא הגדול ביותר.

כבר התקיימו במדשאה שלה כמה אירועים מרכזיים שהיו אמורים להתקיים בכיכר רבין (שנמצא לא ממש רחוק משם...) כגון : "הנוער ינהג אחרת", "סמים לא ליידי" או איך שלא קראו לזה ועוד...

פורסם

אינטרנט מהיר, סורק מדפסת, פשוט חבל"ז, יש בערך 110 מחשבים כאלו בבית הספר שלי.

אינטרנט אני מבין, אבל אפשר לעשות שרת מדפסות ולשים 50 מחשבים שהם סלרונים עם SDRAM, כרטיס OB ולקחת 20G 5400 ולהוציא את כל הילדים שלא שפר עליהם מזלם לטיולים שנתיים בלי שהורים שלהם יצטרכו לוותר על המעט שיש להם.

מחשבים כאלה בבי"ס (ועוד 110), זה אולטראס מותרות. נגיד שכל מחשב כזה עלה 3000 (והמספר גבוה יותר) זה יוצא 330000 שקלים.

רוצים מחשב טוב עם סורק ומדפסת אישיים? קנו מחשב.

פורסם

Pentium 1, 60mb EDO or pc66 sdram,ATi 2mb pci bus, and 64~ mhz L-O-W quality screens (17") funny ;D

I know some people that would kill for 64mb of EDO ram.... hmm, including myself ;D

פורסם

וואי המצב בבית הספר שלי ממש טוב, אם כך. אולי השטח של הבית ספר קטן, אבל הוא בית ממש על רמה בנושא מחשבים. (אני לומד בגנסייה גן-נחום ראשל"צ).

יש לנו ככה במעבדות: 1.) מחשבי ACER, מסך 15', 700 מגה הרץ. (המעבדה שלי)

2.) no brand, מסך 15'-17', 500-700 מגה הרץ (חלק הוחלפו)

3.) מעבדת מחשבי MAC עם G3, אם אני לא טועה. ויש G4 אחד (הדגם המפאור- כונן קומבו, את יודעים עם המסך

השטח שנראה כמו מנורה.)

4.) פנטיום אחד, ישן ועלוב (לרוב הטיפשים הולכים ללמוד שם), מסכי 15'

5.) מחשבי IPEX, פנטיום 4 1600, מסכי Mag 17', ועוד כמה דברים מעודכנים פחות או יותר. (המעבדה שלי)

חשוב להדגיש שהמעבדות מלאות! לא מדובר ביחידות, אלא עשרות (מה שמספיק ליותר מחצי כיתה).

פורסם

Pentium 1, 60mb EDO or pc66 sdram,ATi 2mb pci bus, and 64~ mhz L-O-W quality screens (17") funny ;D

I know some people that would kill for 64mb of EDO ram.... hmm, including myself ;D

יש לי פה 4 צ'יפים של 64....

ועוד איזה 8 של 32...

פורסם

but y the EDO ram is so important or expensive?

it has a response time of 60ns!!! ddr has a response time of less than 10

פורסם

זה לאספני עתיקות...

פורסם

אצלנו יש הרבה מעבדות וכל מעבדה יש מחשבים שונים ..

יש חלק עם 133 Mhz , יש Celeron 366 ...

אבל המחשבים הכי חדשים שיש לנו אלו הם P4 1.6GHz עם 20 ג'יגה הארד ו Riva TNT2 ...

רק היום עשינו משחק ענק ב Airfix Dogfighter ... היה כיף :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים