עבור לתוכן

המחשבים של הבית ספר

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו גולש במחשב של הבית ספר קבלו מפרט:

Pentium 133

32 sdram

windows 98

WD 4 GB

No GPU

האיטיות מחרידה הבית ספר הזה לא יכול לקנות מחשבים נורמלים של 500 MHZ ?

לקח לי לכתוב את הנושא הזה 10 דקות

איזה כיף להתעלל במחשבים האלה אני מתקין פה קזה המחשב מת

מוריד משהו מהאינטרנט המחשב מת

בקיצור אבא שלי מוצא ברחוב מחשבים יותר טובים מאלו

איזה מחשבים יש בבית ספר שלכם?

• תגובות 46
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם לא שדרגו מאז שסיימתי ללמוד בתיכון שלי, הגמנסיה "העברית" הרצליה, בכל חדרי המחשבים (שלושה במספר) היו מותקנים פנטיום III במהירות שעון של 700 מגהרץ, כרטיסי מסך ATI RAGE PRO 8MB כ' קול Onboard ומסכי 17" Value של CTX.

לא רע בכלל.

פורסם

לנו יש מהכל...

בחדרי בקרה במכונות יש 486ים וגם כמה מחשבי פנטיום4 1700 (למורים)

בחדרי מחשבים יש פנטיום 3 500 מג"ה ועם ATI 8 מגה ולמורים כמבון פנטיום 4 1.7 עם TNT 2

יש גם כמה מחשבי פ-4 מפוזרים ברחבי בצפר

פורסם

אני כרגע לומד MCSE בסיוון ירושלים

יש לנו פנטיום 3 500 MHZ לא זוכר את הכרטיס מסך

הרצתי על זה 3DMARK 2001SE (זה רץ רק ב 640X480) וקיבלתי 120~

פורסם

Pentium 1, 60mb EDO or pc66 sdram,ATi 2mb pci bus, and 64~ mhz L-O-W quality screens (17") funny ;D

פורסם

לנו יש מחשבים חדשים פנטיום 3 1000 mhz הרוב והחדשים הם פנטיום4 1500 mhz אני לא יודע את הכרטיס מסך והאמת לא מענין אותי אני בבית וטוב לי

פורסם

לנו יש של 800mhz אבל עכשיו קיבלנו של 2.0ghz.

פורסם

חיים טוב... 8)

פורסם

כשהייתי ביסודי היו לנו 286 שם, כמבן שאיך שעזבנו שידרגו אותם לפנטיום 2-3 מה שהיה אז.

בחטיבה בד"כ היא מחשבי פנטיום 300-500 ובחדרי האשכול פיס היו פנטיום 3 700

עכשיו בתיכון מה שיש זה פנטיום 1 ונראה לי שהם פחות מ200MHZ. הם לא יכול לשרוד גם אקספלורר אחד וגם EWB (תוכנה של מעגלי חשמל, בכלל לא כבדה)

פורסם

ורק אנחנו עושים טורנירים של UT ו WARCRAFT3 (ובעבר גם סטארקרפט) על המחשבים של בית הספר.... ;D

אין דבר יותר טוב מלתקוע Snipe בראש לחבריך לכיתה. :P

פורסם

לנו בבית ספר בכיתות מחשבים חש 667 מגההרץ ולמורים יש compaq evo , פעם סמתי ססמה בביוס למורה למחשבים והוא היה צריך להתקין ביוס מחדש (אידיוט).

פורסם

ורק אנחנו עושים טורנירים של UT ו WARCRAFT3 (ובעבר גם סטארקרפט) על המחשבים של בית הספר.... ;D

אין דבר יותר טוב מלתקוע Snipe בראש לחבריך לכיתה. :P

אצלנו המחשבים החדשים הם סלרון 933 עם 64 זיכרון פנימי וכרטיס מסך על הלוח (נדמה לי 8 מ"ב)

הם בקושי מחזיקים UT, שלא לדבר על הישנים יותר, הסלרון 300, הם בקושי מחזיקם QUAKE 2 על רזולוציה של 320......P-:

פורסם

compaq evo

p4 1.8

256 ddr

on board intel VGA CARD

נדמה לי הרד דיסקים 20 של מקסטור.....

פורסם

אוקיי אצלנו הביאו השנה מלא מלא מחשבים חדשים. קבלו מפרט:

מעבד 1700 mhz

256 sd-ram

windows xp + רישיון + אינטרנט מהיר משהו בן זונה אבל שכולם גולשים המהירות הורדה היא מקסימום 1 k/b!! לול!!! :lol: :lol:

פורסם

עזבו אותכם, זבל של מורים אלה, אנחנו משתמשים או ב-486 או בפנטיום 2 333, וביינתים קנו לנו באשכול הפיס (על חשבון ההורים של התלמידים!) מחשבים די חדשים, מלפני כחצי שנה (פנטיום 4 1.6 עם XP מותקן), ועד היום לא נתנו לנו לגעת בהם! חארות... >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים