עבור לתוכן

מכירת wacom intuos3 a6

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני לא הייתי בטוח איפה אני אמור לפרסם את זה אז פרסמתי בהתאם לדבר שעליו אני שואל. אני מעוניין לפרסם ב-tradezone פה מודעה על מכירת לוח ה-wacom שלי. השאלה שלי היא איך בדיוק אנשים מסדרים את ההעברה הכספית ואת המכירה עצמה כדי למנוע סיכונים ו"תקלות"? איך אני מבטיח שהתשלום יתבצע כך שאני לא אדפק?

אני מצטער אם זה לא המקום או אם השאלה קצת טיפשית. פשוט אני רואה שכל יום אנשים קונים ומוכרים את הדברים שלהם במערכת הזאת ואני תוהה איך זה מתבצע בדיוק.

עוד דבר, לכל אלו שיציעו להיפגש פיזית, זה מחוץ לשאלה.

פורסם

דבר ראשון מצחיק התרגום של OUT OF THE QUESTION לעברית :xyxthumbs:

דבר שני מכרתי פה הרבה, אז ואללה הכי טוב זה תמיד להיפגש פיזית:

1) אתה בטוח שמה שתמכור ללקוח לא יגיע אליו שבור או שיגיע אליו שבור ותצטרך לממש אחריות של הדוא=בלגאן. שלחתי למישהו G15 בדואר ובגלל שזרקו את זה נשבר המסך . . . :bash: אח"כ לך תתנצל בפני הלקוח בגלל הדוורים האלה . . . :pissed:

2) אמינות מיידית וקבלת כסף מזומן ביד ומיד.

להלן הפתרון למכירה מרחוק כמו במקר ה מקלדת הנ"ל (שים לב שצריך לארוז עם המון "פצפציאדה" ולקוות לטוב :)).

שולחים גובינא בדואר איך זה הולך?

1)אתה צריך להגיד לקונה שהוא ישלם על: מחיר המשלוח, מחיר המוצר והסכום שלוקח הדואר על העסקה.

2)הולך לדואר אורז את המוצר וממלא טופס גוביינא. על האריזה רושם את כתובת השולח, משלם והולך הביתה.

3) אחרי זמן מה זה מגיע לקונה, הוא מקבל פתקית הבייתה שהגיע עבורו משהו, הוא הולך לדואר, משלם על המוצר וזה.

4)אתה מקבל אחרי זמן מה צ'ק מבנק הדואר שאתה צריך להפקיד בחשבון הבנק שלך, לוקח את הצ'ק וזהו.

פורסם
  • מחבר

האהא כשהסתכלתי על זה שוב צחקתי גם בעצמי. הקטע הוא שעברית היא לא שפת האם שלי, והתרגלתי להתבטא בכתיבה יותר באנגלית...אז כנראה שזה יצא ככה ישר ;)

1) זה ברור לי שפגישה פנים מול פנים היא האפשרות הכי טובה, כמובן. אבל אני גר בחור קטנטן בצפון ודי קשה לי להגיע למקומות במרכז וכ'ו (ששם נמצאים רוב הקונים הפוטנציאליים במידה ומישהו יתעניין).

תודה רבה על התהליך המפורט, אלך על זה ישר.

אם ישנם עוד שיטות טובות והמלצות בקשר למכירה אשמח לשמוע.

פורסם

Phobus, אני חייב לשאול - למה אתה מוכר אותו? יכול להיות שאתה משדרג ל Wacom Cintiq? :o

ודבר שני, איפה היית עד עכשיו? :P

פורסם
  • מחבר

היי serpent,

אני מוכר אותו כי אני מתחיל ללמוד עוד מעט בטכניון, ולא יהיה לי כל כך הרבה זמן להשקיע באומנות שלי כמו שיצא לי עד עכשיו. הלוואי ויכולתי להמשיך ולהחזיק בלוח המופלא הזה, פשוט נהנתי מכל רגע ורגע. הלוואי ויכולתי גם "לשדרג" ל-cintiq.

ובאמת חבל שלא שמתי לב שהיית מעוניין לקנות, אני מוכר אותו ב-1000, מאחר והלוח והעט במצב חדש (קצה העט לא התחיל אפילו להישחק) אחרי חצי שנת שימוש.

פורסם

לדעתי, אם הנישה האומנותית שלך היא ציור דיגיטלי כמו אצלי, זו תהיה טעות למכור.

אני סטודנט שנה רביעית בטכניון, ואם היה לי לוח ציור בכל תקופת התואר הייתי היום בנאדם מאושר יותר. הסיבה - עד לפני שקניתי את הוואקום שלי הייתי מצייר עם העכבר. למרות שהוא לא הגביל אותי ונעשיתי מיומן בו מאוד, היה לו חיסרון אחד עיקרי - זה פשוט לא כיף. כל ההנאה מתהליך הציור הולכת לפח, וזה נעשה פשוט טכני. התוצאה של זה היתה חוסר מוטיבציה לשבת ולהשקיע בציורים (כדי שאני אוכל להמשיך ולהשתפר בציור דיגיטלי), ולבסוף הזנחה כמעט מוחלטת של כל הצד האומנותי, ולדעתי זה פשוט פספוס אדיר מצדי. זה גם גרם לכל תקופת הלימודים שלי להיות מאוד "אפורה". מה גם שההתקדמות ביכולת הציור שלי נעצרה, ואני מרגיש שהציורים שלי פשוט שווים לתחת. (אני גם הזנחתי את הצד האומנותי שלי עוד מלפני הגיוס, אז אפשר לומר ש 10 שנים בערך לא ממש ציירתי)

בנאדם, אל תזנח את האומנות שלך. תוריד את הקצב, אבל תישאר על הסוס - גם מבחינת המדיומים שאתה רגיל אליהם, כי אתה חייב את זה לעצמך. ולהפרד מהלוח זו טעות כי אתה בעצם מתחיל להגביל את עצמך שלא לצורך, ולחזור אחורה (כשאתה אמור רק להתרחב, למרות שהקצב יהיה איטי). זה לא עושה טוב לאמן.

אם תחליט בכל זאת למכור, אני משתתף בצערך על האובדן המר..

אבל אני אתן לך טיפ קטן. תתחיל לסגל לעצמך שימוש בעכבר ביד שבה אתה לא מצייר (כן כן, אני מצייר עם העכבר ביד ה"חלשה" שלי, כמה שזה קשה להאמין). אח"כ, כשתחזור להשתמש בטאבלט, תוכל להשתמש בו ובעכבר ביחד, וזה נותן לך יתרון עצום. יש לי חבר שלומד אומנות במכללת ויצו, והוא וחבריו ללימודים (כולם עם וואקום Intuos, שייחנקו :)) מקנאים בי על ה"יכולת" הזו שלי :smile1:

בכל מקרה, מה שלא תעשה, שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל הנישה האומנותית שלי היא ציור, בעיקר בעפרונות פחם, שמן או אקרילי. המטרה שלי היא בדיוק מה שאמרת, להוריד הילוך. אני לא אומר שאזנח את האומנות לגמרי, כי זה משהו שלעולם לא אעשה, בשבילי זה טבע שני. ואני מצייר בכל זמן, מצב ומקום.

קניתי את הלוח כדי להתרחב גם אל תוך המדיום הדיגיטלי ונהנתי מכך מאוד. אבל כעת אני יודע שלא יהיה לי זמן לזה, מסיבות וגורמים שונים, ואני מעדיף למכור את הלוח במקום שהוא ישכב לי בחדר. כמו שאמרתי, אחרי הלימודים מי ייתן ובעזרת האל אוכל להרשות לעצמי לעסוק בכך ברצינות ובתקווה אתקדם גם ל-cintiq או למודל שיהיה אז בעתיד.

לא הספקתי לחקור אפילו אחוז אחד מאינסוף האפשרויות הגלומות בשימוש ב-intuos3 ביחד עם corel painter x אבל אני יודע שעוד אחזור לכך. הפוקוס שלי השתנה כעת ומבחר התחביבים והעיסוקים שאני יכול להחזיק הצטמצם.

בכל מקרה כבר פרסמתי את המודעה שלי ב-trade zone וזה סגור ;)

תודה רבה על התגובות והתמיכה!

פורסם

סבבה.

הדברים שלי פחות רלוונטיים במקרה הזה (אני פשוט לא מצאתי מספיק עניין במדיומים קלאסיים, מלבד ציורי קיר באקרילי ורישום בעפרון), הם תקפים בעיקר לנושא של אומנות דיגיטלית.

אני מבטיח לך שהמעבר יהיה חלק מאוד ממדיומים קלאסיים ל Wacom + Painter. התוכנה הזו נפלאה, ומאחר והיא עדיין לא מותקנת אצלי (אני כרגע משתמש בפוטושופ כי היא all around אידיאלית גם לז'אנרים אחרים באומנות דיגיטלית, מלבד ציור) גם אני מכיר בקושי אחוז מהפוטנציאל שלה.

ועוד בונוס קטן, הנה מקור השראה נחמד (נראה לי שגם אתה הולך לקלל את הבנאדם הפאקינג מוכשר הזה, מצייר בפוטושופ):

http://alonchou.cgsociety.org/gallery/

פורסם

איך אתה מבטיח שמכירה תתבצע כראוי אם תפרסם מודעה בהומלס? זאת רק מודעה. זה לא איביי.

התרד ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים