עבור לתוכן

Razer Deathadder

Featured Replies

פורסם

אני מתכוננן לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת אם יש לו לחצנים בשביל לשנות את הDPI כמו לLogitech G5 ??

פורסם

אני משתמש בו עכשיו והוא פשוט עכבר מעולה. היה לי לפני כן MX518 ולא רק שה-DeathAdder הרבה יותר נוח הוא גם הרבה הרבה יותר טוב למשחקים, העקיבה של החיישן מושלמת.

לגבי השאלה שלך - לא אין ל-DA כפתורים כאלה מהסיבה הפשוטה שמעטים הם האנשים שבכלל משתמשים בפונקציה הזאת תוך כדי משחק אינטנסיבי. כמובן שאתה יכול לשנות את ה-DPI מ-1800 ל-900 ל-450 דרך הדרייברים. תהיה סגור על הרגישות המתאימה לך ( אם אתה קונה עכבר של 1800 DPI זה קצת אבסורד שלא תנצל את כל היכולת שלו אז הייתי ממליץ על 1800 תוך כדי התאמה של הרגישות דרך הדרייבר ) ותשחק. תאמין לי שלא תרגיש בחסרון של הפונקציה הזאת.

* ד"א חשוב מאוד שתתעלם מדיסק ההתקנה שבא עם העכבר ותוריד את הדרייבר וה-firmware החדשים 1.08 ו-1.25 כדי שהעכבר לא "ימות" לך פתאום. תתקין קודם את הדרייבר ורק אח"כ את ה-firmware. אתה יכול להשיג את הקבצים מפה -

http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=99&nav=0,11

פורסם

כדי שהעכבר לא "ימות" לך פתאום.

מה שאתה אומר כאן מרתיע מאוד. הבנתי שהוא נוח יותר מהMX518 ומהG5. ואפילו אתה אומר את זה.

אבל נגיד והשקעתי 315 שקלים על העכבר (מפנדה), שגיאה קטנה בהתקנת הדרייברים והעכבר ילך לי? זה מאוד מרתיע ולא משתלם בעליל.

הייתי קונה אותו בכיף, אבל הקטע הזה מרתיע אותי מאוד. יש מה לעשות בנידון?

פורסם

גם אותי זה מאוד מרתיע ובמיוחד שפנדה נמצאים במרחק של 150 ק"מ מהבית שלי.....

אולי עדיף ללכת על העכבר השני שרייזר ומייקרוסופט פיתחו יחד?

פורסם

ROFL

אל תעשה את הטעות הזאת. הרבה יותר סביר שה-Habu ימות לך הרבה לפני ה-DeathAdder, אני אפילו לא יתחיל לדבר על הבעיות שלו כי זה יהיה מאוד ארוך.

ב-DeathAdder אין שום בעיה, אתה מחבר את העכבר למחשב והוא ישר עובד, אבל אם אתה רוצה להוציא ממנו את כל הפונטיצאל כדאי שתתקין גם את הדרייבר וה-firmware שלו שבאים בחבילה אחת שאותה תוכל למצוא בקישור שנתתי.

אין כאן שום מקום לטעות, אתה מוריד את החבילה, מחבר את העכבר למחשב, מתקין את הדרייבר, ואז מתקין את ה-firmware, כל כך קשה? אפילו אני הצלחתי, ולא הייתה לי שום בעיה עם העכבר עד כה, להיפך, הוא מעולה ושווה כל שקל ( ואני שילמתי עליו פי 2 על מה שאתה משלם .. ).

פורסם

סבבה שאלה נוספת היד שלך בינוונית גדולה קטנה איך העכבר מגושם או בערך בגודל של עכבר סטנדרטי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים