עבור לתוכן

בעיה!!!עזרה דחוף...

Featured Replies

פורסם

שלום רב!!!

המחשב שלי חזר מתיקון,הוחלפו לוח אם מסוג MSI,מעבד INTEL PD925 DUAL CORE,מאווררים וספק כוח.התקנתי את ווינדוס XP מההתחלה,כולל דרייברים של לוח האם,כרטיס מסך וכרטיס קול.אציין שרכיבי החומרה הוחלפו ברכיבים זהים.

הכל עובד טוב ויפה,הכל מותקן כמו שצריך,אין בעיה עם זיהוי של חומרה כלשהיא רק ש..אין סאונד!!!

המחשב שלי מפקד כמו שצריך,כל החורות זוהו,כרטיס הקול מותקן והרמקולים מופעלים ומחוברים בשקעים הנכונים ואין סאונד...

אם זוהי בעיית חומרה או דרייברים,מה ניתן לעשות? האם זוהי בעיית חומרה?בעיית דרייברים?או שמא חיבור רופף?

כרטיס הקול הוא חלק מלוח האם מסוג realtek אם אני קורא זאת נכון....אז מה יכולה להיות הבעיה?אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....

פורסם

כמעט בטוח דרייבר. דרייברים יכולים להגיע לרוב משני מקורות: Microsoft (כעדכונים לwindows), או מיצרן החומרה במקרה זה realtek או יצרן לוחות האם. מעכשיו זה מזל, תתקין דרייבר מהדיסק של לוח האם, אם זה לא עובד יכול להיות שקיים דרייבר באתר של מיקרוסופט, תתקין אותו ובשאיפה זה יסתדר, אם לא גש לאתר היצרן ובדוק אם קיימים עדכונים. תשמור על מערכת ההפעלה מעודכנת, לעיתים גם זו סיבה (בשביל בעיות כאלו קיימים עדכונים).

פורסם

תנסה להתקין Realtec AC'97 Audio . אפשר למצוא אתר הורדה בגוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים