פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים אהלן חברה אחרי שהחלטתי שהמעבד כבר די חלש AMD 3200 וראיתי שהמחירים די ירדואני חושב לקנות מעבד חדש עכשיו השאלה אם זה בכלל כדאי או ששוה לסחוב שנה ולהלחליף הכלבכל אופן אלה הדגמים AMD Opteron 170AMD Opteron 165 AMD Athlon 64 X2 4200הם עולים בדולרים 115, 95, 70אני חשבתי ללכת על אחד מה מהשניים הראשונים ולעשות OC אבל גם השלישי נראה לא רעאבל אני ישמח לעצות בנושאתודה וחג שמח לכולכם
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים בסוף השנה אמורים לצאת דגמים חדשים אם יש לך זמן תחכהאם אתה לא יודע אל תענה סתם כדי להגדיל את כמות ההודעות. תושבת 939 כבר שייכת לעבר למרות שהיא עדיין חיה אצל רוב משתמשי AMD.הדגמים החדשים יצאו לתושבת AM2. אם אתה יכול תלך על הכפול ליבה למרות שיש אם אני לא טועה מעבד 4600+ במחיר של בין 500 ל 600 ש"ח, כדאי לך לבדוק את זה.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים אם יש לך 1GB זיכרון, וכרטיס מסך סביר - תשקיע 70$ ותהנה מכל רגע.אחרת מעבד חדש יהיה כמו כוסות רוח למת.
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים אם אתה לא יודע אל תענה סתם כדי להגדיל את כמות ההודעות. תושבת 939 כבר שייכת לעבר למרות שהיא עדיין חיה אצל רוב משתמשי AMD.הדגמים החדשים יצאו לתושבת AM2. אם אתה יכול תלך על הכפול ליבה למרות שיש אם אני לא טועה מעבד 4600+ במחיר של בין 500 ל 600 ש"ח, כדאי לך לבדוק את זה.מה קרה?? מה התוקפנות ?? חשבת שאולי זה עניין של זמינות והוא לחוץ לדעת מה כדאי יותר??? ולשאלתך פותח הת'רד - יש לי מחשב מבוסס 939 עם 3 גיגה זיכרון עם אופטרון 175.אני ממליץ עליו בחום.מעבד מעולה.אבל קח בחשבון שהמרובעי ליבה בפתח אז הם אוטוטו יהיו זמינים.לדעתי שווה להמתין למה שיבוא מאשר להשקיע בטכנולוגיה ישנה למרות שאני מרוצה מאד ממה שיש לי כרגע.הכל נתון להחלטה שלך בלבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.