עבור לתוכן

DELL E228WFP או "CHIMEI CMV 22 - מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

הCHIMEI עולה 1340 ש"ח ויש לו זוית צפיה של 170 מעלות, לעומת הDELL שעולה 1460 ויש לו זוית צפיה של 160 מעלות.

מה עדיף ?

ועוד משהו, כמה עולה הדל הזה בנקסטופ והאם אני יכול לקנות משם לבד (משהו עם HWZONE, לא זוכר....) ?

פורסם

קודם כל, לאף אחד מהם אין זווית צפייה שאפילו מתקרבת ל-160 מעלות. זה סתם עבודה בעיניים. מדובר במסכי TN, ולכן לפי הגדרה יש להם זוויות צפיה זיפת.

הייתי הולך על ה-DELL. ההבדל במחיר זניח, והחברה סולידית יותר.

פורסם
  • מחבר

את הCHI MEI ראיתי בעיניים שלי והוא מאוד נחמד אבל את הדל לא ראיתי ואני רוצה מישהו שראה/ השוואה של שני המסכים.

נמאס לי כבר לקרוא ביקורות עקיפות על המסכים האלו, אני רוצה ביקורת שמשווה ישירות. כבר למעלה מחודש שאני בודק מסכים (ברשת) ואני רוצה לקנות את המסך שבוע הבא.

מה ההבדל בין שני המסכים בגוסט (כמו בתמונה ) :

http://www.behardware.com/medias/photos_news/00/14/IMG0014647.gif

http://www.behardware.com/medias/photos_news/00/14/IMG0014649.gif

? אפשר לפתור את זה ע"י העלאת קצב הרענון, לא ?

פורסם

במסגרת מסעי ראיתי את שני המסכים (אמנם לא זה לצד זה).

הCMV הוא מסך לחובבי הצהוב הכל נראה בו צהבהב ארז (bagheera) הסביר למה, אם אתה מסתקרן חיפוש יגלה לך.

הדל הוא הפחות גרוע מבין השניים אבל גם הוא לא משהו.

אם אתה בענייני ביקורות קרא את המדריך שבנעוץ ותבין יותר מדוע מסך TN אינו מומלץ.

לסיכום: הוסף שקלים ותקנה את הVP930. אם אתה נעול על אחד משני המסכים האלה הדל הוא הפחות גרוע מביניהם.

פורסם
  • מחבר

אין לי יכולת להוסיף כסף ולקנות את ה226 של סמסונג, ראיתי בעיתון שבליאור אלקטרוניק יש מבצע אז אני מחר אלך לראות אולי הוא במבצע המסך הזה

פורסם

לי יש את הCMV.. ואני מאוד מרוצה ממנו... קיבלתי הרבה המלצות עליו, ואז הלכתי לKSP לראות אותו בעיניים.....

וקניתי.....

הוא ממש כיף למשחקים, נח לעבודה.

ולא הייתה לי שום בעיית קריאת טקסטים כמו שאנשים רבים טוענים..

המסך מאוד גדול, מראה צבעים יפים למדיי.

אמנם לא השוויתי אותו למסכים אחרים, אבל ביחס לMAG שהוא CRT הקודם שלי (17'), זה עולם שונה לגמרי.

תצטרך אבל כרטיס מסך חזק בשביל להחזיק אותו במשחקים..... וכמובן דרייבר חדש...

כי איך שהדלקתי את המחשב פעם ראשונה, בלי דרייברים, הכל זז כזה לאט במסך... היה שם משהו מסריח. אחרי הדרייבר הכל היה חלק...

אישית ממליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים