עבור לתוכן

מעבדי XEON למשחקים

Featured Replies

פורסם

הדבר הראשון שאומרים בכל המלצה למחשב משחקים זה שכרטיס המסך הוא החשוב ביותר.

אם ממש ממש בא לך לבזבז הרבה כסף אז עדיף כבר לקנות איזה שני 8800ULTRA ומרובע ליבות רגיל C2D.

נראה לי שאתה סתם רוצה שתוכל להגיד "יש לי מחשב שעולה <הרבה כסף>" כי אין שום סיבה אמיתית להתעקש לקנות את הדבר היקר כשכולם אומרים לך שלא כדאי לך.

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אין לי מחשב כרגע.

המחשב שבו ישבו שני כרטיסי המסך מת לי.

המחשב שהצגתי בלינק יעלה כ-8000 ש"ח וכולל בתוכו את האחריות עד הבית (לשלוש שנים) שזה מה שחשוב לי.

מכיוון שיותר חשוב לי שמשחקים יעבדו כמו שצריך אני מתלבט בנוגע למחשב.

אני לא הולך לקנות כרגע כרטיסי מסך חדשים וממש לא אכפת לי מה אנשים אחרים חושבים על המחשב שקניתי.

רק לשם השוואה - המחשב שמת לי עלה 34 אלף ש"ח. ואני לא רוצה להיכנס לסיבות למה הוא עלה כל כך הרבה ולמה הוא מת.

סופרגירל, יש מקום שמשווה בין ביצועים של מעבדי Xeon? מאיפה יש לך את המידע הזה בנוגע למעבדים?

פורסם

אם אתה רוצה ש"משחקים יעבדו כמו שצריך", אז אפילו אם הxeon היה יותר מהיר מ-C2D זה עדיין לא היה נותן לך כלום כי מה שיגביל את הביצועים יהיה כרטיס המסך. משחקים לא צריכים מעבדים חזקים כל כך. (גם Q6600 יהיה מעבר למה שצריך)

לא עדיף לקנות מחשב יותר זול ולהזמין טכנאי אם משהו יתקלקל? (ואז אתה גם לא מוגבל ל-3 שנים..)

פורסם
  • מחבר

טכנאי עולה כסף.

עם המחשב הזה אני לא משלם על טכנאי ואחרי שלוש שנים כנראה שאני ארצה לשדרג בכל מקרה.

אין לי שום בעיה עם שני ה-7800GTX שלי. בייחוד כשהם עובדים ב-SLI.

פורסם
  • מחבר

למישהו יש תשובה לשאלה ששאלתי בעמוד הנוכחי למעלה?

פורסם

אתה לא תמצא בנצ'מארקים של XEON ביישומים שיעניינו אותך,

כמו שכבר אמרתי, אתה יכול לצפות למעט פחות ביצועים מE6300 עם המעבד שבחרת.

ואת הביצועים שלו אתה יכול לראות כאן ובכל אתר של מחשבים כמעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים