פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אני כנראה יוצא למסיבה של רדיו BU ב"מערה החשמלית" בת"א, שם יופיעו לא פחות מ:Infected MushroomDJ Yahelסאבלימינל והצלעוד פרטים כאןאני משגי כרטיס מוזל באיזה 80 שקל, במקום משהו כמו 140... שווה. ;DThe only problem is,שאמא שלי לא הכי אוהבת את ת"א וזה עלול ליצור בעיות מסויימות... כמו שהיא לא תתן לי ללכת...חפיף, אני ישב לה על הווריד עד שהיא תתן לי. לא יעזור לה הפעם - אני הולך !אז מה אתם עושים?
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אז ככה... זה מתחיל בבוקר...הולכים לביצפר עם ההאוטו (כי נגמר המלווה כמה ימים מקודם ) :auto: אח"כ נוסעים לחברים ליפעת לבקר אותם שם..יש שם להקה ושטויות כאלו.. ומשם הביתה..נחים וישנים קצת..ומשם לאולטרסאונד!!!
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אז ככה... זה מתחיל בבוקר...הולכים לביצפר עם ההאוטו (כי נגמר המלווה של יאן כמה ימים מקודם ) :auto: אח"כ נוסעים לחברים ליפעת לבקר אותם שם..יש שם להקה ושטויות כאלו.. ומשם הביתה..נחים וישנים קצת..ומשם לאולטרסאונד!!!
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים פאבלול, בית השיטה.נכון, שם דפוק, אבל המועדון חזק בטירוף, אין זכר לערס מרדיוס של קילומטרמלא, אבל מלא כוסיות.תקליטן איכותיובטח בפורים יארגנו איזה "אטרקציות" מיוחדות ;D (מעניין למה הרקדניות הסקסיות יתחפשו הפעם... ;D)
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים פאבלול, בית השיטה.נכון, שם דפוק, אבל המועדון חזק בטירוף, אין זכר לערס מרדיוס של קילומטרמלא, אבל מלא כוסיות.תקליטן איכותיובטח בפורים יארגנו איזה "אטרקציות" מיוחדות ;D (מעניין למה הרקדניות הסקסיות יתחפשו הפעם... ;D)מקום חזקפול קיבוצניקיות
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים פאבלול, בית השיטה.נכון, שם דפוק, אבל המועדון חזק בטירוף, אין זכר לערס מרדיוס של קילומטרמלא, אבל מלא כוסיות.תקליטן איכותיובטח בפורים יארגנו איזה "אטרקציות" מיוחדות ;D (מעניין למה הרקדניות הסקסיות יתחפשו הפעם... ;D)שמעתי מקום איכותי.אני יוצא לשם יום שישי אולי..נבדוק את המקום.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים בהתחלה חשבתי יהיה מקום חרא וזה, כי אמרו שיש מוזיקה ישראליתאז ניסיתי לפני שבועיים, הייתה מסיבה אקזוטיתהיה כל כך חזק!!!לא יכולתי למצוא חיסרון אחד במועדוןno ערסים!בנות נחמדות, ומאוד שוות, וחמות... ;Dמקום לשבתמקום לרקודסאונד איכותי, ויש מקומות שאפשר לדבר ואשכרה ישמעו מה שאתה אומרתקליטן טובהכל טוב!מומלץ למי שעוד לא ניסה
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אני רוצה ללכת למערה החשמלית אבל אני מפחד שיהיה פול אנשים וסתם יהיה דפוק....אני רוצה ללכת בשביל infected!
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אז ככה... זה מתחיל בבוקר...הולכים לביצפר עם ההאוטו (כי נגמר המלווה כמה ימים מקודם ) :auto: אח"כ נוסעים לחברים ליפעת לבקר אותם שם..יש שם להקה ושטויות כאלו.. ומשם הביתה..נחים וישנים קצת..ומשם לאולטרסאונד!!! למה אתה בהריון??
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים עוד מתלבט בין המסיבה של BUלבין לבוא אל מישהו מלא חברים ולארגן משהו (לא רק בנים....)טוב עוד יש לי זמן להחליט גם ככה אני גר בת"א....10 דקות נסיעה מכל מועדון.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אז ככה... זה מתחיל בבוקר...הולכים לביצפר עם ההאוטו (כי נגמר המלווה כמה ימים מקודם ) :auto: אח"כ נוסעים לחברים ליפעת לבקר אותם שם..יש שם להקה ושטויות כאלו.. ומשם הביתה..נחים וישנים קצת..ומשם לאולטרסאונד!!! למה אתה בהריון?? כן בטח...אהההה..לא! זה מועדון! אחד המועודונים הטובים ביותר בצפון....(ואחד האהובים עליי ) הנה
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אז ככה... זה מתחיל בבוקר...הולכים לביצפר עם ההאוטו (כי נגמר המלווה כמה ימים מקודם ) :auto: אח"כ נוסעים לחברים ליפעת לבקר אותם שם..יש שם להקה ושטויות כאלו.. ומשם הביתה..נחים וישנים קצת..ומשם לאולטרסאונד!!! למה אתה בהריון?? כן בטח...אהההה..לא! זה מועדון! אחד המועודונים הטובים ביותר בצפון....(ואחד האהובים עליי ) הנה "האתר נמצא תחת קונסטרקטציה" אל תשקר, זה לא איכותי
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אז ככה... זה מתחיל בבוקר...הולכים לביצפר עם ההאוטו (כי נגמר המלווה כמה ימים מקודם ) :auto: אח"כ נוסעים לחברים ליפעת לבקר אותם שם..יש שם להקה ושטויות כאלו.. ומשם הביתה..נחים וישנים קצת..ומשם לאולטרסאונד!!! למה אתה בהריון?? כן בטח...אהההה..לא! זה מועדון! אחד המועודונים הטובים ביותר בצפון....(ואחד האהובים עליי ) הנה "האתר נמצא תחת קונסטרקטציה" אל תשקר, זה לא איכותי מועדון איכותי ביותר! התחיל איתי שם איזה אחד שאמר לי שאני דומה להארי פוטר!
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים פאבלול, בית השיטה.נכון, שם דפוק, אבל המועדון חזק בטירוף, אין זכר לערס מרדיוס של קילומטרמלא, אבל מלא כוסיות.תקליטן איכותיובטח בפורים יארגנו איזה "אטרקציות" מיוחדות ;D (מעניין למה הרקדניות הסקסיות יתחפשו הפעם... ;D)מקום חזקפול קיבוצניקיותמקום מפוצץ ילדים (טוב נו אני זקן) וערסים !!אני המצאתי את המקום הזה. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.