עבור לתוכן

זקוק להמלצה על אנטיוירוס

Featured Replies

פורסם

לא אכפת לי חינמי או לא.

תודה

פורסם

AVG חינמי

KASPERSKY בכסף

אני אישית משתמש בKASPERSKY

פורסם

avast בחינם

nod32 בתשלום( רשיון לשנה)

פורסם

nod32

צריך "לקנות" אבל הוא ממש טוב

פורסם

אני עזבתי את kaspersky בגלל הטעות שעברתי לגירסה 7.0 הגרועה מאוד , ולא מצאתי "דרך" לחזור ל 6.0 לצערי.

אבל הצד החיובי הוא שעברתי ל nod32 ואני מאוד מרוצה ממנו , הוא אכן יותר קל מ kaspersky ואני משתמש של kaspersky עוד מגירסה 5.0

אולי kaspersky מציע הגנה יותר טובה, אבל בשביל הקלילות אני מוכן להסתכן ולהתמש ב nod32 שווה את זה

אגב גם לקנות אותו זה לא נורא, בהתחשב בעובדה שהוא עולה 80-120 ש"ח כמעט בכול חנות מחשבים , עם רישיון לשנה.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות

בטוח שkaspersky יותר טוב מnod?

נראה לי שבכל זאת אני אקח nod

פורסם

אני עזבתי את kaspersky בגלל הטעות שעברתי לגירסה 7.0 הגרועה מאוד , ולא מצאתי "דרך" לחזור ל 6.0 לצערי.

אבל הצד החיובי הוא שעברתי ל nod32 ואני מאוד מרוצה ממנו , הוא אכן יותר קל מ kaspersky ואני משתמש של kaspersky עוד מגירסה 5.0

אולי kaspersky מציע הגנה יותר טובה, אבל בשביל הקלילות אני מוכן להסתכן ולהתמש ב nod32 שווה את זה

אגב גם לקנות אותו זה לא נורא, בהתחשב בעובדה שהוא עולה 80-120 ש"ח כמעט בכול חנות מחשבים , עם רישיון לשנה.

אם עם נוד אתה עובד?

2.7 או 3?

פורסם

חברה בואו אני יעשה לכם סדר בראש

לא חשוב איזה אנטי וירוס הכי טוב היום בשוק חשוב יותר אם תדע איך להשתמש בו זה תלוי המון במשתמש עצמו

למשל עם המשתמש נמצא הרוב באתרים פיראטים(פורנו הימורים וכו'..) ויש המון כאלה אז מין הסתם שהוא יצטרך הגנה חזקה ביותר מכיוון שאתרים כאלה נגועים בספיוורים משתמש כזה חייב במחשב kaspersky אבל החיסרון שלה שהיא תוכנה קשה מאוד לשימוש אתה צריך להיות מנוסה במחשבים טיפה כדיי להבין לאיזה תוכנות לתת גישה אם אתה חוסם אתה יכול לגרום למשהו לא לעבוד גם אם אתה מסיר את kaspersky הדרך לאותה תוכנה אבודה עד לפרמוט הבא למשל למי שיש קספרסקי ולא יודע להשתמש בו הוא כנראה יראה איקס אדום בכניסה לצ'ט החדש של נ@נ@ או תפוz אבל זה שיריון טוב ומצליח לעמוד בהרבה איומים שרצים ברשת כיום אני אישית משתמש בו

עכשיו למשתמש הממוצא שאצלו המחשב נמצא בשימוש יותר מבוקר ולא נכנס לכל חור יוכל להתקין nod32 היא גם תוכנה טובה שקטה בלי הרבה רעש רק תתקין ותהייה שקט אבל רמת האבטחה שלה חלשה מ kaspersky וחזקה משל אחרות לא צריך להבין במחשבים כדיי שזה יהיה מותקן על המחשב

עכשיו אפשר גם את avg שהתכונה הטובה בה שהיא חינמית אבל היא גורמת לבעיות במשך הזמן(גורמת לריסטרטים חוסמת גלישה) רמת האבטחה שלה מאוד חלשה אבל היא מצליחה להגן על המחשב בצורה מינימלית שזה גם יספיק למשתמש מינימלי

טוב מקווה שעזרתי כאן לסדר את הראש

חג סוכות שמח

פורסם
  • מחבר

"הדרך לאותה תוכנה אבודה עד הפרמוט"

אתה יכול להסביר? הדרך לקספרסקי אבודה או לתוכנות שחסמתי עם קספרסקי?

אם אתה מדבר על התכונות שחסמתי, אפשר להתקין שוב קספרסקי ולשנות את ההגדרות, לא?

פורסם

שחסמת עם קספרסקי

תלוי יש תוכנות שיעלו שוב promp ותוכל לבחור עם לחסום או לא אבל יש תוכנות שלא יתנו לך לשחזר עד לפרמוט הבא

פורסם

אם עם נוד אתה עובד?

2.7 או 3?

2.7 , אני סיימתי לעבוד עם בטא או עם תוכנות חדשות חדשות, שמותאמות ל VISTA בעיקר

אתמול אחרי שבדקתי עם SYGATE נשאר SERVICE של KASPERSKY 7.0 של הרשת , לא זוכר את השם שלו , באופן אוטומטי SHIFT+DELETE , אחרי הריסטארט אין אינטרט דפק הכול , שעות עד שסידרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים