פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים שבוע שעבר התקנתי את ה-TUNIQ.בפעם הראשונה התקנתי אותו שהמאוורר עובד מלמעלה למטה, אחרי ההתקנה הטמפ' לא ירדו והחלטתי להתקין אותו מחדש.בעת ההתקנה מחדש שמתי לב שכנראה לא חיזקתי אותו מספיק אבל בגלל שהייתי עייף התקנתי אותו הפוך (המאורר לוקח אוויר מימין לשמאל)אחרי שסגרתי את הכל הפעלתי את המחשב וראיתי שיפור בטמפ' אבל עדיין נראה לי שהטמפ' יחסית גבוהה.עוד משהו מוזר הוא שאין הבדל בטמפ' בין שהמאורר על הכי גבוה לבין הכי נמוך...למישהו יש רעיון ?האם זה משנה לאיזה כיוון הTUNIQ מותקן?
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מימין לשמאל? אתה עדיין עייף? תסביר אם הוא זורק אויר אחורה או קדימה... ואם הוא זורק אויר אחורה אז הוא מותקן נכון.
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר אני חושב שהוא זורק אוויר קדימה...אני יפתח אותו תכף ואבדוק.אבל מה אתה אומר על זה שהטמפ' לא משתנה בתלות בעוצמה של המאוורר?
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים כנראה שאין לו מאיפה לקחת יותר אוויר כשהוא על מהירות גבוהה(בעיית סירקולציה במארז).איזה מארז יש לך, ואיך המאווררים מוגדרים בו?ולגבי הכיוון, האוויר שהוא מוציא זורם לכיוון המאוורר שמוציא את האוויר החם מתוך המארז?(מתחת לספק)
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר יש לי LEXA .יש לו 4 מאווררים, אני יכוון אותו לכיוון המאוור מתחת לספק שמוציר אוויר.תשובות בתקווה היום בערב.
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר טוב החלפתי את הכיוון של המאוורר, אין שינוי בטמפ'...קצת רקע:קניתי את המחשב לפני שנה עם כוונות לבצע OC בעתיד. בגלל שלא ביצעתי OC לא טרחתי לבדוק את הטמפ' (טעות!!!!!).לפני כשבועיים התכוננתיי לבצע OC במצב סטוק ושמתי לב שהטמפ' מאוד גבוהות (60 מנוחה, 70+ מאמץ ן50 EIST).ישר רצתי והזמנתי את הTUNIQ ואת ה LEXA. אחרי ההתקנה הטמפ' ירדו ל45 מנוחה ו55 מאמץ (שזה בערך השינוי שהיה צריך להיות בין הסטוק למצב החדש).אבל הטמפ' עדיין גבוהותיש לי שני ניחושים:*החיישן טמפ' מזייף (קרה למישהו?)*יכול להיות שהמעבד מקבל יותר מידי מתח?אשמח מאוד לרעיונות/ עזרהתודה אורון
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר הטמפ':רגיל 45 - 55oc 3000 375*8 - טמפ 48 - 56oc 3200 400*8 טמפ 51 - 59oc 3375 9*375 - טמפ 52 - 63הטמפ' במאמץ הם מהפעלת ORTHOS
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר עכשיו בבדיקהשאלה אחרת ביינתים.החיישן שמודד את הטמפ' איפה הוא נמצא במעבד או בלוח אם?
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר הטמפ' ירדו במעלה שניים...שהמעבד במאמץ ואני נוגע בגוך קירור של הTUNIQ הוא בכלל לא חם, זה אומר משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.