עבור לתוכן

מחפש נגן MP3 עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחרונה נדפק המסך בנגן ה-MP4 שלי (לאחר שימוש רב) אז חשבתי לקנות נגן רק למוזיקה (די, התלהבתי כבר מהסרטונים אבל זה חרטא, יש בפלאפון, סתם מקצר חיי סוללה) ואני לא ממש יודע מה לבחור, אני מחפש נגן של חברה טובה (זה חשוב ביותר, הבאתי דוגמאות למטה), איכות טובה מאוד, לא חייב מסך (אף פעם לא היה לי נגן בלי מסך וזה יכול להיות נחמד), אורך חיי סוללה - לא פחות מנגיד 8 שעות כי אני שומע בד"כ רק בדרך לביה"ס ובחזרה ואם יהיה נגן עם חיי סוללה ארוכים והוא מתאים לי אז סבבה, שלא יהיה גדול או קטן מידי, שייכנס לכיס, נפח - לפחות 2GB, אני לא אקנה נגיד 8GB במקום 4 בגלל שיש הבדל קטן במחיר כי אני לא צריך את זה, בשביל להעביר קבצים יש לי מספיק כרטיסי זכרון וזכרונות USB ניידים אחרים, לא צריך וידאו, לא צריך תמונות, לא חייב רדיו, לא חייב הקלטה קולית, עדיפות לזכרון Flash, הרחבת - אפשר עם או בלי לא משנה לי.

חריגות:

חריגה ראשונה: 50 ש"ח.

חריגה שניה: 10 ש"ח.

החברות שמהם הנגן יבוא (או אם יש עוד חברות טובות אז גם טוב):

Apple, Archos, Creative, iAudio/Cowon, Iriver, Sandisk.

זהו נראה לי, אם אני אזכר בעוד משהו, אני ארשום.

תודה רבה.

פורסם

יש iriver T50/T60 קצת מעל התקציב ברשת באג. העיצוב איום, באנדל מינימלי (כמו אצל כל חברה בימינו, לצערי), אבל איכות הצליל טובה ורדיו קולט מצויין. אולי תוכל למצוא עדיין iAudio U2 בתקציב, אבל אני באופן אישי לא ממליץ על הנגן בגלל אורך חייו הקצר. (החלפתי שני נגנים במסגרת האחריות והשלישי התפגר ללא שום סיבה כעשרה חודשים אחרי ההחלפה האחרונה)

פורסם
  • מחבר

תודה אני אלך לבדוק אותם בקרוב.

פורסם

בתקציב נמוך שכזה רק נגני סאנדיסק נכנסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים