פורסם 2003 במרץ 1022 שנים הלוח בלי AGP. אז אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI מתאים, עם דגש על מחיר, לא צריך FPS, לא צריך איכות, רק שיראו וגם במה כרוך חיבור שכזה. תודה
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אני יודע שבכרטיסי ה ATI זה אפשרי, אבל בלוח PCI ..... אין לי מושג אם יש דבר כזה!
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים לא צריך איכות, רק שיראו "העיקר רואים תמונה", אה? 8) מזכיר לי קטע שהיה לי עם לקוח אחד, כשעבדתי במח' "אייס אלקטריק" בגעש... בא לי איזה קיבוצניק חביב, לבוש כאילו הרגע סיים לבנות לי ת'בית בימי העליה הרביעית, רוצה לקנות טלויזיה... אז הוא ניגש לסטנד, עובר על הטלויזיות ואז אני מחליט לגשת אליו, אולי הוא מתלבט. "שלום אדוני..." "כן... הממ... תגיד לי..." "כן אדוני..." "כן... הממ... תשמע, מה ההבדל בין זה לזה? (כשה"זה" הראשון היא טלויזיה 14" של Astra, ואילו ה"זה" השני היא טלויזית 34 אינץ', 100 הרץ, מולטיסיסטם של טושיבה וכו'...). אז אני מסביר לו שקודם כל, הגודל... לאחר מכן, הצורך שלו והתקציב... הוא עדיין מתקשה להבין... לא יודע למה, כנראה שאצלו הגודל לא קובע, או שמא בכלל לא קיים... קיצר, הסברתי לו על הטכנולוגיות השונות, בשביל מה טובה ה14" ובשביל מה טובה ה34"... מדברים מדברים, בסופו של דבר הוא אומר את המשפט "עזוב אותך מותק, כולם אותו הדרעק, העיקר רואים תמונה!"... אבל אדוני... זה... ובאמצע המשפט הפנה את גבו בתום לב והלך.
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים יש לו כ.מסך מובנה?אם כן רובם יכולים לתמוך בשני מסכים בתוספת של כל כרטיס מסך PCI פשוט.
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים מחבר יש לו כ.מסך מובנה? אם כן רובם יכולים לתמוך בשני מסכים בתוספת של כל כרטיס מסך PCI פשוט. אם אני לא טועה יש לו, ואם לא אז יש לו כרטיס PCI פשוט, אז חצי מהבעיה פתורה
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים אז אתה צריך שני כרטיסי PCI או כרטיס PCI וכרטיס אונבורד.לא אמור להיות מסובך מדי.אם יש לו כרטיס אונבורד אז חשוב שיהיה ניתן בביוס להגדיר init VGA type ולכוון את זה ל PCI.
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים יש לוחות M שלא נותנות להפעיל 2 כרטיסים באותו הזמן והם מכבים את המובנה ברגע שהחדש מוכנס... תוודע שזה לא המצב עצלך לפני שאתה קונה משהו.
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים זה בעיקר בלוחות עם AGP ומוסיפים להם כרטיס AGP.99% מאלו שמוסיפים להם כרטיס PCI לא מכבים את המובנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.