עבור לתוכן

איפה אני יכול ללכת ולשמוע מערכות קולנוע באיזור ירושלים ?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מערכת קלנוע ביתית (כרגע דרוש רק רסיבר ורצפתיים), איזה חנויות יש בירושלים שאני יכול ללכת אלהם ולשמוע מערכות ?

ועוד משהו, איך הATLANTIC של וורפידל ? והמגברים של ימאהה ? יש איזה משהו שאתם ממליצים לי לשמוע?

אני לא רוצה משהו יקר אבל גם לא משהו זול. למגבר אני מקציב עד 1500 ש"ח ולרמקולים איזה 2000 ש"ח בערך.... אני לא אודיופיל אבל רוב הזמן שומע מוזיקה ובלילות אני רואה סרטים.

עריכה: אולי גם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290236.0 ....

פורסם

אתה יכול לבקר ב-"ליאור מערכות סטריאו". תגיד לו שידליק לך את הרמקולים Mission מדגם M (הגבוהים והיקרים יותר) יחד עם Sub. אתה פשוט תגמור במקום.

זה יעלה בערך פי 2 מהתקציב שציינת אבל רק לשמוע את זה.. אתה תקבל עור אווז בכל הגוף :)

פורסם

אני בדיוק מצאתי מקום כזה ב-ירשולים והייתי שם אתמול מקום קטן עם הרבה ציוד טוב (אבל צריך לתאם פגישה) זה החנות של אולפן ההקלטות "אבי יפה". קישור לאתר ל"איך מגיעים": http://www.aviyaffe.com/studio1/main/how2come.aspx. הם היו מאד נחמדים ומקצועיים (לא דברים בסגנון "תשמע אחי זה אחלה אוזניות קח אותן").

פורסם
  • מחבר

אהה, אני יודע איפה זה. אבל למה צריך לתאם פגישה ? יש להם דברים בתקציב שלי? וגם באתר שלהם אין רמקולים של חברות מוכרות.

אתה יכול לבקר ב-"ליאור מערכות סטריאו". תגיד לו שידליק לך את הרמקולים Mission מדגם M (הגבוהים והיקרים יותר) יחד עם Sub. אתה פשוט תגמור במקום.

זה יעלה בערך פי 2 מהתקציב שציינת אבל רק לשמוע את זה.. אתה תקבל עור אווז בכל הגוף :)

שמעתי כבר מערכות של 10K, רק בשביל "לשמוע" אני לא אלך לחנות מוסיימת, יש להם עוד רמקולים שאפשר לבחון? (יש להם סניף בעיר, לא ? )
פורסם

אהה, אני יודע איפה זה. אבל למה צריך לתאם פגישה ? יש להם דברים בתקציב שלי? וגם באתר שלהם אין רמקולים של חברות מוכרות.

שמעתי כבר מערכות של 10K, רק בשביל "לשמוע" אני לא אלך לחנות מוסיימת, יש להם עוד רמקולים שאפשר לבחון? (יש להם סניף בעיר, לא ? )

אני לא יודע האם יש להם דברים בדיוק בתקציב שלך , אבל הכי פשוט זה פשוט להתקשר אליהם ולברר לא ?(וצריך לקבוע פגישה כי זו המדיניות שלהם אולי הם לא רוצים "יותר מדי קונים" P: )

פורסם
  • מחבר

בקטלוג שלהם הרמקול הכי זול הוא סנטר שעולה 2500 ש"ח, רצפתיים מחיר התחלתי 7 אלף.... הם לא רציניים יש משהו אחר ?

פורסם

אם המחיר ההתחלתי לרצפתי הוא 7 אלף אז הם סופר רציניים, תחפש חנות שתתאים יותר לצרכים שלך כי "אבי יפה" זה ל"מבוססים בלבד".

וחוצמזה, אם אתה באמת רציני תקפוץ לתל אביב יש אינספור חנויות ואפשרויות.

פורסם
  • מחבר

אני לא נמצא הרבה בבית (אני בצפון רוב הזמן- מקד"צ) אז זה בעייתי בשבילי לנסוע לת"א.

יש איזה דגמים ששווים בדיקה בטווח מחירים הזה? אולי אני אקפוץ לכמה אנשים שאני מכיר שיש להם מערכות.

פורסם

כיוון שהתקציב קצת לחוץ אני ממליץ לך לקנות רמקולים מדפיים או ללכת על יד שנייה,שזה עדיף.

רמקוליים ריצפתיים בתקציב הזה לא ישמעו יפה. לדעתי כמובן.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר רמקולים מדפיים שמחכים לרסיבר, אני רוצה שיהיה לי גם רצפתיים.

יש משהו יד שניה שמתאים לתקציב שלי? ראיתי ביד 2 אבל אני לא מבין בזה כ"כ

פורסם

בקטלוג שלהם הרמקול הכי זול הוא סנטר שעולה 2500 ש"ח, רצפתיים מחיר התחלתי 7 אלף.... הם לא רציניים יש משהו אחר ?

אהבתי את התגובות שלך ;), לפני כחודשיים קניתי מהם אוזניות, ולפי דעתי הם מהאנשים המקצועיים ביותר שפגשתי בתחום.

אם אתה מוכן לחרוג מעט אתה יכול לקנות רסיבר ימהה 359 או 459 ב~2000ש"ח ולמצוא איזה זוג רמקולים טובים ביד שנייה בעוד כ~2000ש"ח

אפשר את הכתובת?

פורסם
  • מחבר

אהבתי את התגובות שלך ;), לפני כחודשיים קניתי מהם אוזניות, ולפי דעתי הם מהאנשים המקצועיים ביותר שפגשתי בתחום.

אם אתה מוכן לחרוג מעט אתה יכול לקנות רסיבר ימהה 359 או 459 ב~2000ש"ח ולמצוא איזה זוג רמקולים טובים ביד שנייה בעוד כ~2000ש"ח

זה היה בצחוק, התכוונתי שאין להם משהו בתקציב שלי, חבר שלי גם קנה מהם אוזניות סנהייזר.

לגבי הרסיבר, עד 1500 ללא חריגה של שקל, הוא פחות חשוב לי אני מעדיף להיות סגור קודם על רמקולים.

לגבי הכתובת של ליאור, תבדוק פה מה הסניף שהכי קרוב לביתך: http://www.lior-electric.co.il/index1.html

מה עם הסט הזה של ג'אמו: http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=361&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=134 ? שווה בדיקה ?

פורסם

ג'אמו הם רמקולים מאוד איכותיים, יש ג'אמו לחבר שלי (למראית עין נראה לי בדיוק כמו הלינק שצרפת) והאיכות פשוט מעולה. נראה לי שהם הרמקולים בין המעטים שמציעים תמורה כ"כ טובה יחסית לעלות.

פורסם

לך לשקם אלקטריק בירושילים יש להם שם חדר קולנוע

פורסם

אל תתקרב לשקם אלקטריק.

בשקם אלקטריק קונים טוסטר או מייבש כביסה , לא מערת קולנוע בשום אופן.

אני ממליץ לך לעשות מאמץ קטן ולבקר בתל אביב ששם לא חסרות חנויות סטריאו איכותיות.

אם אתה רוצה תדיג לי ואני ימלץ לך על מקומות ספציפיים בתל אביב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים