פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים טוב, אולי כדאי שאני אסייג את מה שאמרתי קודם, כי למען האמת, גם ההתרשמות מהבדלי איכות התמונה היא סובייקטיבית מאוד.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מי שרואה את שניהם (לא משנה אם אחד ליד השני, או לחוד) לאיכול להתכחש לאיכות הגבוה של הדל לעומת האיכות הנמוכה של הסאמסונג .כל מי שרואה פאנל S-IPS, פשוט מתאהב (ישנם מעטים אשר טוענים שאין הבדל ממשי)
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים אגב, מה שהסרטון הראשון מראה זה לא GHOSTING, אלא ארטפקטים של OVERDRIVE, שכשזה ממומש רע מפריע יותר מ-GHOSTING עצמו. לא שמעתי על בעיות מיוחדות עם ה-OVERDRIVE במסכים של DELL (או ה-SAMSUNG 226BW) לצורך העניין. אגב, ל-DELL מדדו זמן תגובה ממוצע של 6MS (שזה אומר 22MS, כי יש להוסיף את זמן המעבר בין פריימים ב-60HZ), ול-SAMSUNG נמדד 3MS (שזה 19MS). אתה באמת חושב שמישהו מסוגל להבחין בהבדל? לגבי הבדלי איכות בין מסכי TN ללא TN, קבלו תמונות: בשתי התמונות כל המסכים מציגים שחור. האמצעי הוא IPS, השניים האחרים - TN. יש הבדל? והנה עוד. הפעם הימני הוא IPS. כל מילה מיותרת.
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים איך עדיין לא אמרו את זהתקרא ביקורות על NEC 20WGX2 PROהוא יותר טוב מדל אבל יותר יקרלשיקולךזה המסך הכי טוב לגיימרים
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים איך עדיין לא אמרו את זהתקרא ביקורות על NEC 20WGX2 PROהוא יותר טוב מדל אבל יותר יקרלשיקולךזה המסך הכי טוב לגיימריםהנה זה מתחיל...ה-NEC מסך טוב מאוד, אבל במה הוא יותר טוב מה-DELL?
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים *sigh*אוקיי, כדאי באמת לסיים את זה עכשיו ופשוט להפנות את כולם לכאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287610.msg2532759#msg2532759קריאה מהנה.מצחיק שכל הויכוח התחיל מפוסט מטעה שלי, וטוב ש Qttp ובגירה תיקנו אותי בזמן.שורה תחתונה, אין הצדקה אמיתית לשלם 50% יותר בשביל ה NEC אלא אם כן הקונה לא יכול לעמוד בפני הקסם שבציפוי מבריק וניגודיות דינאמית..
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים על זה בדיוק אני מדבר...הציפוי מוסיף המון -->שחור נראה שחור אמיתי בנוסף אין שום הפרעה או השתקפות למי שחושב שכןמניסיון שלי כמובןצודק הוא באמת יקראבל אני הלכתי עליו ולא מצטער לרגעתענוג פשוט
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים השחור נראה שחור אמיתי גם בלי הציפוי המבריק.מה שכן, הציפוי גורם לצבעים להיראות יותר בוהקים ו"עסיסיים". במובנים מסוימים זה יתרון, במובנים אחרים לא כל-כך.ספק אם בשביל זה שווה לשלם 1000 שקל.ויש השתקפויות, אין כזה דבר שאין. יכול להיות שאצלך המסך ממוקם טוב ואין מקורות אור שיוצרים השתקפויות חזקות, אבל זה כבר תלוי במיקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.