עבור לתוכן

כל כמה זמן אתם קונים מחשב חדש???

כל כמה זמן אתם קונים מחשב חדש??? 1,835 הצבעות

1. 1. כל כמה זמן אתם קונים מחשב חדש???

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תלוי במצב הרוח...

לפני חודשיים קניתי 2.5 מחשבים 8)

היה לי משעמם

פורסם

פעם בשנתיים שלוש...

אבל משדרג לפעמים.

אבל המחשב שיש לי עכשיו יהיה לי לעוד הרבה זמן.

פורסם

רק אחרי שלא ניתן לשדרג יותר והמחשב מתחיל להתפרק אני רוכש מחשב חדש. אנו מדברים על פרק זמן בין 3 - 4 שנים.

פורסם

ארבע שנים. מוסיף הארד דיסק כל שנה וקצת בערך. זיכרונות במידה הצורך, ובמיקרים קיצוניים גם כרטיס מסך. מעבד ולוח-אם לעולם לא.

פורסם

איזה עשירים ???

המחשב האחרון שקניתי הוא פנטיום 3 ישן אי שם באלף הקודם.

במשך השנים שודרגו כל חלקיו (חוץ מהלוח והמעבד).

התחיל את חייו עם 64MB זיכרון , HD של 4.3 GB , כרטיס מסך VOODO 16MB וכונן CD.

כיום : 512MB זיכרון , 2 HD של 40+80GB , כרטיס מסך GF2 64MB , צורב CD וכונן DVD.

איכשהו הדינוזאור סוחב וחוץ מספק כוח שהגיע לפירקו לא מציג בעיות מיוחדות. :o

פורסם

בממוצע כל 4 שנים, המשפחה שלי קנתה עד היום 5 מחשבים לאורך בערך 20 השנה האחרונות מאז הראשון (XT)

המחשב שאני משתמש בו כרגע, באוניברסיטה (שהיה בבית עד לפני שנה כשקנינו את המחשב החדש האחרון) בערך כמו של em28.

במשך השנים שודרג כמעט כל דבר אפשרי..

התחיל בתור פנטיום 3 500 ומשהו MHz נדמה לי (אולי 600 ומשהו) שמתישהו נשרף (באופן טבעי, שום אוברקלוק) וקיבלנו במקומו מהאחריות פנטיום 3 1000Mhz (לא היה להם מעבד זהה) וקנינו גם לוח אם חדש עם זה.

ההארד דיסק המקורי של איזה 20GB שהוספנו לו עוד 110GB. הזכרון לא זוכר כמה התחיל עכשיו יש 512MB.

כונן ה-CD הפך לצורב x4 ואחר כך x48 ואחר כך צורב DVD.

ונראה לי נשאר מהמקור רק המארז (HEC 6A19), כרטיס קול (Sound Blaster live), וגם.. כרטיס מסך RIVA TNT 16MB :) שאני עדיין חי איתו איכשהו.

פורסם

אני חושב שכל שנתיים וחצי, למרות שקשה לי אולי להגיד שקניתי חדש כי כל פעם שידרגתי חלק אחר בתקופה אחרת..

מהמחשב הראשון שהיה לי מ97 ->נשאר רק ברגים

השני ב2000 היה פנטיום 3 500 ששרד עד 2003 ועבר לדודים

מהפנטיום 3 עברתי לAXP2400+ NF7-S REV2.0 ששירת אותי עד החצי השנה האחרונה ועדיין נשאר הכטיס TV הקודם מהפנטיום 3

עם הזמן שידרגתי חלק חלק, עד שהגעתי למפרט שיש לי היום (מפרט בצד) ששונה ב99% מהמפרט השלישי ועדיין אולי מתוכננים שידרוגים פה ושם, תלוי בצורך

וד"א

קניית מעבד+לוח

או לוח+כ.מסך(ובד"כ+מעבד וזיכרונות) נחשב בכלל מחשב חדש??

כיוון שמ2003 אני האמת רק משדרג כמעט חצי שנה חלק אחר :-[

פורסם

וד"א

קניית מעבד+לוח

או לוח+כ.מסך(ובד"כ+מעבד וזיכרונות) נחשב בכלל מחשב חדש??

כיוון שמ2003 אני האמת רק משדרג כמעט חצי שנה חלק אחר :-[

תשתמש בנוסחה הבאה:

(1/(20*time since first computer bought)*((number of CPUs)*5+(number of MBs)*4+(number of memories+number of GPUs)*3+(number of HDD/CD/FDDs)*2+(number of screws) )

:P

(צריך תמיכה ב-TeX בשביל לרשום את זה נורמלי.. :-\)

פורסם

רק אחרי שלא ניתן לשדרג יותר והמחשב מתחיל להתפרק אני רוכש מחשב חדש. אנו מדברים על פרק זמן בין 3 - 4 שנים.

כנ"ל. או ברגע ששדרוגים כבר לא ניתן לעשות בלי להחליף לוח-אם+כ. מסך... ובקיצור צריך מחשב חדש. את הישן מפרק ונותן אותו כגרוטאה משרדית בחלקים לחברים או מוכר אם מתאפשר. :xyxthumbs:

פורסם

כל שנה, אולי שתיים. המחשבים אצלנו עוברים במשפחה =] אני מקבל את חדש, אבא את שלי, אחותי הגדולה את של אבא והקטנה את של אחותי.

ככה שיוצא שהמחשב הכי ישן בבית הוא בן 3-4. ומחזיק יופי את הICQ שהקטנה רוצה לעצמה.

פיטר ;)

פורסם

אמ בוא נראה...מגיל 6 עד היום היו לי 3

3 שנים ו-8 חודשים בממוצע למחשב P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים