פורסם 2003 במרץ 1022 שנים לי יש במחשב שני הארד דיסקים של 40 רציתי רק לדעת אם עשיתי טעות כשקניתי את השני במקום להחליף ל80 או ששניים זה יותר טוב מאחד גדול? חוץ מזה זה חור בהשכלה אז אשמח אם תענו לי בהקדם
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים עקרונית אם יש לך אפשרות לעשות RAID אז הרבה יותר טוב שני H.D. אם לא אז זה לא כל כך משנה
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר אוקיי עוד חור בהשכלה אני פשוט כמעט ולא לא מתעסק עם הארד דיסק, מה לכל הרוחות זה הבקר רייד הזה?
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים RAID = Redundant Array of Independent Drivesזה כששמים כמה הארד-דיסקים על בקר מיוחד ואז הם פועלים ביחד בתור דיסק אחדאפשר או לעשות ש המידע מחולק ביניהם ואז זה מגדיל את המהירות או שהמידע נמצא על שניהם בתור גיבוידרך אגב זה אפשרי גם דרך Windows 2000 בלי בקר מיוחד אבל הביצועים פחות טובים (עדיין עדיף מכלום)
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר תודה מילתם לי היום שני חורים בהשכלה שזה טוב רק עוד דבר אחד אמרת שאפשר דרך ווינדוס 2000 לעשות חיקוי לבקר גם בווינדוס xp אפשר?
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אם אני לא טועה זה אפשרי אבל לא יצא לשבת מול מחשב עם XP ושני H.D. בשביל לבדוק את זה
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אמנם הRAID מעלה את מהירויות הגישה והכתיבה, אך הוא עדיין מצמצם את הנפח הכולל של שני הכוננים הקשיחים.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים זה מומלץ יותר אם האופציה ניתנת, אך אם לא, הדבר בכל זאת מומלץ. מומלץ לקרוא את ההודעה הקודמת שלי. זוהי הערה חשובה מאוד.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר יש לי אחד מהאר דיסקים של מקסטור והשני של WD אז אתם אומרים לא שווה לשים עליהם את הבקר?
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים תלוי במהירויות שלהם ואם אתה מתייחס לזה משמעות רבה. כל אחד וההעדפות שלו, למרות שהRaid הוא טוב יותר בשביל שני כוננים אשר לאחד מהם 40GB למשל והוא ממש איטי כשלשני 60GB והוא יותר מהיר. ככה לא סובלים חצי איטי וחצי מהיר ואלו שלא זקוקים לכ"כ הרבה נפח לאחסון מידע מקבלים יותר מהירויות. אילו דגמים אלו של שני הכוננים הקשיחים שלך? כדי שאני אדע מה להמליץ לך.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר יש לי את הWD החדש עם ה8 mb buffer 100 hdd ומקסטור קצת יותר ישן לא זוכר תדגם אבל גם הוא 7200 rpm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.