פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים כשאני פותח את Internet Explorer כתוב מתחבר ואחרי כדקה כתוב התוכנה לא מגיבהיש לי Internet Explorer 7 בויסטהמה יכולה להיות הבעייהתודה רבה
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים רק לדפדפן אתה לא יכול להיכנס או שיש גם את הבעיה הזאת עם תוכנות אחרות שמשתמשות באינטרנט?
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר הבעייה רק ב Internet Explorer אני גולש עם מקסטון ואין לי בעייהאני צריך את Internet Explorer בגלל שאני פותח קישור במסנגר של YAHOO הקישור נפתח בInternet Explorer למרות שמקסטון מוגדר כברירת מחדלתודה רבה
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר לא נראה לי שאפשר להסיר את Internet Explorer בויסטהחשבתי להתקין מחדש את הInternet Explorer אבל באתר של מיקרוסופט אין הורדה של Internet Explorer לויסטה
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים תכנס ללוח בקרה ומשם ל INTERNET OPTIONSושם תמחק את כל קבצי הטמפ קבצי הקוקי ותלחץ על "שחזר ברירת מחדלאו להכנס למתקדם וולחוץ על RESET שם תנסה אמור לעבוד
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר תכנס ללוח בקרה ומשם ל INTERNET OPTIONSושם תמחק את כל קבצי הטמפ קבצי הקוקי ותלחץ על "שחזר ברירת מחדלאו להכנס למתקדם וולחוץ על RESET שם תנסה אמור לעבודלא עוזר
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים הוא נתקע לפני שאתה מעלה אתר בכלל ? מופיע משהו מאתר על המסך או אין שומדבר ?וד"א , אין אפשרות להסיר IE ב-VISTA.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר הוא נתקע לפני שאתה מעלה אתר בכלל ? מופיע משהו מאתר על המסך או אין שומדבר ?וד"א , אין אפשרות להסיר IE ב-VISTA.מופיע דף לבן ובלשונית כתוב מתחבר
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים 1. נסה לשחק עם קידוד התווים ולראות אם זה עוזר.2.נסה להיכנס לתפריט של ההרחבות ולבטל את המיותרות.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים מחבר תודה רבה הסרתי את ההרחבה "invent ltd" וזה הסתדר אתה יודע אולי מה ההרחבה הזאת? תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.