פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים כבר ניסיתי של סימנטק - אין תמיכה בויסטה עדיין. אלא אם כן יש גירסא שאני לא יודע עליה.ניסיתי את התוכנה של PARAGON - אבל יש שתי בעיות:1. בווינדוס עצמו הוא לא יכול לבצע את חילוק המחיצה - בגלל שהכונן בשימוש (מותקן עליו הווינדוס)2. גם אחרי ריסטרט לווינדוס הוא מודיע שיש בעייה בהפעלת התוכנה (לפני העלאת מע' ההפעלה - בדומה לתוכנה של סימנטק)יש עוד אופציות שמישהו מכיר או תוכנות נוספות?תודה על העזרה, מוטי.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר אתה מתכוון בדיסק ההתקנה עצמו? או שדרך הווינדוס.?אם זה דרך השני, אז איך אני עושה זאת?
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר סליחה על האיחור בתגובה, אבל מהמקום הזה שהפנת אותי אליו, אין שם שום אפשרות לפיצול הHD.האם יש דרך אחרת שאני מפספס?תונכה כלשהי בכל זאת?תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר הבעייה שהוא נותן לי כמות מוגבלת שבה אני יכול לעשות שרינק...לדוגמא :HD 250 ג'יגה,פנוי לי 193 GB,נותן לי לכווץ רק 76 GB!! ומשום מה אני לא יכול להעלות את הכמות, אלא רק להפחית..יש פתרון לכך? אני מעוניין לכווץ יותר פשוט, כי אני רוצה שיהיה לי פיצול של 100 / 150..עריכה:הצליח לי, אבל עדיין, איך פותרים את הבעייה בנ"ל??
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר ואת זה אני מבין לא ניתן לבטל..? בכל אופן אני מאוד מודה לך על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.