עבור לתוכן

נגן MP3 , מחפש משהו עם איכות סאונד איכותי 1-4GB עד 150$

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי מה אתם רוצים מהבחור. אבל כנראה שלא יצא לכם לשמוע את ה-D2. תהיו בטוחים שהוא נשמע טוב יותר מרוב נגני ה-MP3. בלי השוואה רצינית מדיי (לא הייתה אפשרות) הוא בינתיים בין הנגנים היותר איכותיים ששמעתי. אני יודע שאם הייתי מחפש נגן הייתי לוקח אותו, למרות שמה שהכי חשוב לי זה איכות סאונד.

Anatoli.

• תגובות 40
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הייתי לוקח אותו אבל הוא דיי גדול ביחס לכיס לפעילות ספורטיבית כמו כן אין ברצונות שלי MP4 , תמונות ושאר התוספות המיותרות.

אם אתם אומרים שהאיכות סאונד שלו עולה על קריאטיב IRIVER ושאר החברים , אני אנסה לבדוק את העניין ,

תודה רבה לכם :xyxthumbs:

פורסם

סתם לרקורד - דרישות של אנשים כשהם קונים PMP זה לאו דווקא סאונד.... אלא בעיקר דברים שסובבים את הוידאו...כמובן שלא רוצים שזה ישמע כמו תחנת רדיו סודנית אבל לרוב לא מצפים מנגן PMP שיוציא סאונד באיכות של נגן מוסיקה ייעודי.

אז אתה אומר את זה ואני מראה לך נגן PMP שבנוסף לכל הפונקציות שיש לו מעל נגנים אחרים גם יש לו איכות סאונד מעולה...

אני מפספס את הנקודה שלך...

ואם לגדול אומר לקנות איי פוד, אני מאוד רוצה להיות תינוק ולהשאר עם רמת סאונד טובה.

פורסם
  • מחבר

בילבלתם אותי :\

אז creative ZVP או D2 ? :\

ד"א ה D2 שבא בארץ הוא בא בלי מטען חשמל אני צודק? , כי בחו"ל ראיתי שהוא בא עם וההפרש מחירים מצחיק 150 שקל , עדיף לקנות בארץ...

פורסם

אני חושב שהוא בא בלי...

אם אתה מחפש איכות והגודל לא מפריע לך אז D2

אם אתה מוכן להתפשר קצת על האיכות וממש מפריע לך הגודל לך על הזן...

אני רק רציתי שתדע את כל ההצעות שעומדות בפניך!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא בא בלי...

אם אתה מחפש איכות והגודל לא מפריע לך אז D2

אם אתה מוכן להתפשר קצת על האיכות וממש מפריע לך הגודל לך על הזן...

אני רק רציתי שתדע את כל ההצעות שעומדות בפניך!

:xyxthumbs:

השאלה עד כמה יהיה הבדל בסאונד בין ה D2 ל ZVP

פורסם

פחדתי שהשאלה הזאת תבוא מתישהו...

למה שלא תקפוץ לחנות ותשמע את שניהם עם האזניות שלך??

פורסם
  • מחבר

בדקתי את האפשרות הנ"ל אבל הם לא מוכנים לפתוח את הקופסאות ואין להם את הדגמים הללו בחוץ...

פורסם

עכשיו אתה בחו"ל??

והם לא פותחים לך?!?!?

אפילו בבאג ועוד מלא חנויות בארץ פותחים את הנגנים האלה.

פורסם

המלצה שלי זה M6 של מיזוהו הנה לינק למבצע של BUG בONE

https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5538&perur=2&t=25&c=381

אם החלטת לרכוש D2 יש אותו שם ב739 ל2GB.

אישית יש לי את M6 ולדעתי הוא נשמע מעולה.אישית לא שמעתי את D2 אבל מהביקורות שקראתי הוא לא נופל ממנו בסאונד (בקצב הוידיאו כן).

פורסם
  • מחבר

המלצה שלי זה M6 של מיזוהו הנה לינק למבצע של BUG בONE

https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5538&perur=2&t=25&c=381

אם החלטת לרכוש D2 יש אותו שם ב739 ל2GB.

אישית יש לי את M6 ולדעתי הוא נשמע מעולה.אישית לא שמעתי את D2 אבל מהביקורות שקראתי הוא לא נופל ממנו בסאונד (בקצב הוידיאו כן).

הוא עולה 800

https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5062&perur=1&t=12

איפה ראית 739?

עריכה: מצאתי ואללה תודה אחי.

https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5540&perur=2&t=25&c=381

פורסם

*Puts flamesuite on*

איפוד שאפל דור שני 1 גיגה(אין יותר) יעלה לך50 דולר ,קומפקטי להפליא קליפס בנוי בנגן ללא מסך,ומצב שאפל.

לדעתי לפעילות ספורטיבית הוא מהנוחים שבנגנים, נכון אין הרבה אפשריות אבל שאתה רץ או שאתה במכון אתה לא מתעניין בלשחק בנגן

ולגבי איכות שמע ,השפאל הוא נחשב האיכותי ביותר מבן נגני אפל מבכינת איכות סאונד.(לא שזה כזה עקרוני כשאתה מתנשף ושומע באוזניות buds פשוטות של סנהיזר)

פורסם

אם אתה קונה בחול אז שי זרק אופציה נהדרת לנגן לפעילות ספורטיבית.

אני רכשתי לפני שבוע לאותה מטרה את 3050 של מיזוהו שהובטח איתם אוזניות SHURE E2G אך הוא הרבה יותר גדול.

פורסם

לי אישית יש iAudio F2 שקניתי אחרי ששקלתי לקנות D2 ובסוף הבנתי שאני לא צריך את מסך הנגיעה ושאר הירקות.

נגן קטן, עמיד, 4 ג'יגה, זמן סוללה מכובד (סוללה נטענת) ואיכות צליל שלדעתי האישית היא מעולה ועומדת ברף העולה יותר ויותר שiAudio מציבים לעצמם ככל שהם משחררים נגנים חדשים יותר.

לא יצא לי להשוות אותו לנגנים חדשים של חברות אחרות, או של iAudio. אבל בהשוואה לiPod מדורות קודמים, או לiAudio G3 ששירת אותי נאמנה עד שקניתי אותו, הוא בהחלט נותן צליל חזק, מפורט ונקי למדי. לפחות ממה שאני מסוגל לשמוע עם Sennheiser PX100 והאוזניות הeasy to please שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים