פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים היה לי xp בהראדיסק 1 בכונן c, התקנתי את הויסטה בהרדיסק 2 בכונן g, שכיבתי את המחשב הווינדוס עלה רק עם הויסטהולא נתן לי אפשרות בחירה בינו לבין ה-xp, בדקתי בביוס שהבוט של ארדיסק 1 יעלה לפני ארדיסק מס' 2 עדיין אני לא רואה את הxpאני ישמח אם תעזרו לי תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים תנסה להשתמש בתוכנה הזאת כדי להוסיף את ה xp לתפריט של ה-vista:http://www.vistabootpro.org/אבל תזהר, אם אתה לא יודע מה אתה עושה אז אל תעשה את זה (התוכנה עורכת את האפשרויות אתחול של ויסטה, תזהר שלא תגרום גם לה לא לעלות).
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים אחי תנחה אותי פחות או יותר מה לעשות בבקשה. אני אישית לא השתמשתי בה, אבל קודם כל יש לך אפשרות שם לבצע גיבוי ל BCD ומומלץ שתעשה את זה לפני שאתה מבצע שינויים. לגבי איך להוסיף את ה xp יש לך תחת Manage OS Entries אפשרות Add New OS Entry: אבל שוב, אם לא תסתדר אל תשנה שום דבר (אתה יכול להעלות תמונות מסך לכאן ולשאול) כי אתה יכול להרוס לעצמך.
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר תודה רבה רבה הסתדר לי בסוף,מה שעשיתי זה ששיניתי את השם לxp וזהו כי אמרתי מה כבר יכול להיות וזה עבד אני מאוד מודה לך על התוכנה של הבוט זה הקצה החוט היחיד שהיה לי באמת שוב תודה
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים בכיף תדע שבדר"כ ההתקנה אמורה להוסיף לך את ה xp אוטומטית (ככה זה היה אצלי, רק שאצלי הייתה בעיה אחרת ופעם הראשונה שהפעלתי את המחשב אחרי ההתקנה של ויסטה במקום התפריט אתחול הופיע לי טקסט על המסך עם הודעת שגיאה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.