פורסם 2003 במרץ 1022 שנים הלוח שלי הוא: Intel D850GB.אני מעוניין להוסיף עוד כמה מוואררים.הוצאתי את ה"מפה" של הלוח, וראיתי שיש לי 4 כניסות ( אחת מאוכלסת ע"י מאוורר המעבד ).עד כמה מאווררים זה יהיה בטוח לחבר ללוח? ( מאוורר לדים אחד 80MM, ואחד ג'נרי 80MM ) ( ספק 250W )
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים גם לי יש את הלוח, וספק 300W, אצלי כולם מאוכלסים, אני מניח שכדאי לך להשאיר אחד פנוי, ורגעזה תלוי גם בכמה כוננים קשיחים יש לך וסידי/צורב...אז מה?
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר פתחתי בחומרה אחרת, ת'רד על קניית עוד דיסק קשיח... אני יוותר על העניין ( נקנה יותר דיסקים ). ( <- לא כ"כ קשור ). ( אני בכל מקרה מתכנן רק על שניים ). אוקיי הרכיבים ( הספק ג'נרי ): הרד דיסק כונן סידי פלופי צורב כרטיס רשת מודם כרטיס קול מודם USB - מאוורר מארז המחובר לתוך ( אי אפשר להוציא...בפנוכו ) חיבור מולוקס ( או איך שלא קוראים לזה ... ) מאוורר מעבד, המחובר לכניסת FAN3 - * אני מוכן לוותר על הכונן סידי, אני במילא לא משתמש בו... אם יהיה צורך...
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר מזה עוזר לי? ושכחתי לציין... מדפסת מחוברת ליציאה שאני לא זוכר את שמה ( LPT סיריאל... לא זוכר )
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר שאלתי שם אם אני יכול לחבר עוד הרדיסק ( ואיזה ).פה אני שואל בכלל עד כמה מאווררים אפשר לחבר על הלוח! :asthanos:
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מאוורר צורך בערך שני וואט (אלא אם זה איזה דלטא רעשנית).הוא פועל על 12V ואפילו לספק הכי גרוע בעולם יש לפחות 100W ב 12V.שני סידירומים והרדיסק זה בערך 50 וואט, הלוח אולי צורך עוד 20 וואט (מ 12V, לא מדבר על השאר).נשאר לך לפחות בשביל עוד 10 מאווררים כאלו.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר אוקיי, תודה רבה! אני רק מאד ישמח אם עוד משהו יוכל לאשר את מה שהוא אמר.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אני חושב שעדיף שתחבר אותם לא דרך הלוח אם אלא ישירות לספק (ישירות לכבלים צהוב-שחור-שחור-אדום). ועוד יותר כדאי שתכין BayBus/FanBus (בוא נגיד שזה אותו דבר, בלי פלסף עכשיו על זה) ותחבר אותו אליהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.