פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים משהו פה יכול אם בא לו כמובן להכין לי מדבקות יפות לאופנוע,יש לי אופנוע מסוג DR350עכשיו צבעתי אותו בשחור כולו, בלי שום מדבקה,כל ניידת אומר לי לעצור בצד...........עכשיו כל מדבקה יפה שתכינו בפוטושופ אני ידפיס את זה והולך לבית דפוס,יצלם את האופנוע וישלח את זה לבחור המוכשר =]תודה מראשש*(זה לא האופנוע שלי אבל דומה אחד לאחד אותו סוג אותו חברה אותו שנה אותו צבע רק לא אותו אחד)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים חבל, אם היה לי זמן הייתי בכיף עושה משהו. אין באינטרנט עיצובים טובים באיכות גבוהה?בכל מקרה, איפה התותחים כמו לייזי, ex_, ערוץ 10 צילום הפקות ובומראנג? נראה לי שהם יכולים לתת כמה עיצובים משובחים.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים חבל, אם היה לי זמן הייתי בכיף עושה משהו. אין באינטרנט עיצובים טובים באיכות גבוהה? בכל מקרה, איפה התותחים כמו לייזי, ex_, ערוץ 10 צילום הפקות ובומראנג? נראה לי שהם יכולים לתת כמה עיצובים משובחים. עיצובים בכסף כמובן! הכנתי לך דוגמא רק תביא לי תמונה ללא האיקסים ומה שציירת. ותדייק איזה עיצוב אתה רוצה איזה ציור ואיזה סיגנון.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים גם אם אתה לא מעצב תאמיןלי לא צריךלא תואר ולא אונברסיטה בשביל לעצב אופנוע .
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר החלטתי שאני חוזר לצבע האורגינל של האופנוע ונסה להחזיר אותו למצב שהוא יצא מהחברה זה הכי יפה בסופו של דבר,אתה רואה את המדבקה על מיכל הדלק הכתומה?אז כזאתי אחד על אחד אתה יכול לעשות לי ולשלוח אותה במייל?כסף? אין בעיה כמה?benfalach@Gmail.com[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים עשיתי את זה עפ"י ראיה וטעם אישי.. ככה שרק תגיד לי איזה צבעים והאם זה הסגנון..עריכה**השני!הראשון בטעות שמתי[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.