פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים לך לחנות אלקט' הכי קרובה / office depot / ace וקנה את המלחם הכי זול..אין מה יותר מדי לחפור.
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים 30-40 ב"טמבור", לא סיפור רציני אבל גם לא המלחם הכי טוב שיש..(בכלל לא למעשה).כמובן המחיר לא כולל את המעמד שלו.Aviko
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים מנסיון, עדיף לא לקנות אחד פשוטהיה לי אחד טוב והוא נעלם לי, אז אבא שלי הביא אחד מעפן והוא כזה מעפן שרק בצד אחד הוא מגיע לטמפ' שממיסה את הבדיל, וגם זה מעפן, קיצר מעפן.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר יש לי מלחם אבל הוא של חבר שלי והוא רוצה אותו בחזרה ואני לא יכול לבקש לו כל פעם אותו. מ"א צד אחד? מה שיש לחבר שלי אתה יכול להלחים רק מהצדדים ולא מהקצה של המלחם, לזה התכוונת ? מה גם שאני לא מתכוון להלחים הרבה דברים אז אני לא צריך אחד בכמה מאות שקלים
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מלחם פשוט יעשה את העבודה אם אתה לא הולך להשתמש בו המון, לי יש אחד ממש זול (אלה עם הידית האדומה שאפשר לשבור בלחיצה) והוא כבר בן למעלה מ 5 שנים.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים תשים לב שלמלחם תהיה הארקה.יצא לי להתחשמל ממלחם made in china שלא היה מוארק והבידוד שלו בגוף חימום נדפק מבפנים
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים תשים לב שלמלחם תהיה הארקה.יצא לי להתחשמל ממלחם made in china שלא היה מוארק והבידוד שלו בגוף חימום נדפק מבפניםמחזק מאוד מאוד. לא להתעסק עם מוצרי קישקשתא.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר ווהו! איך אני מוודא את זה ? הידית גומי/פלסטיק הזאת מספיקה או שצריך עוד משהו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.