עבור לתוכן

בשעה טובה הגיע אליי מסך 22 רחב. אבל הוא לא מתכוונן . וגם אין לו CD.

Featured Replies

פורסם

מדובר ב-LITE-ON. כתוב להלביש את המסך על התושבת, אבל לאחר מכן אני לא מוצא או לא יודע איך לכוונן אותו. כרגע הוא בזוית 90 מעלות וזה לא נוח בכלל. אני רוצה שהוא ייטה מעט לכיוון התקרה או שאפשר יהיה להגביהה אותו ואז להטות אותו לכיוון הריצפה. כרגע זה בכלל לא נוח. :nixweiss:

והאם זה לא אמור להגיע עם דיסק התקנה? כי אני זוכר שכשפירמטו לי ממזמן את המחשב אז לא ראו טוב ואז התקינו תוכנה וראו טוב. לא יודע מה זה היה אני חושב שכרטיס מסך אבל בעצם יש לי כרטיס משולב אז אל תסמכו עליי. בטח אתם יודעים אם זה אמור להגיע עם דיסק או לא. סומך עליכם יותר מעצמי

ודבר נוסף-אחת הסיבות שהעדפתי רחב, בגלל שאפשר לעבוד על 2 חלונות במסך. איך עושים את זה? :kopfpatsch:

פורסם

מדובר ב-LITE-ON. כתוב להלביש את המסך על התושבת' date=' אבל לאחר מכן אני לא מוצא או לא יודע איך לכוונן אותו. כרגע הוא בזוית 90 מעלות וזה לא נוח בכלל. אני רוצה שהוא ייטה מעט לכיוון התקרה או שאפשר יהיה להגביהה אותו ואז להטות אותו לכיוון הריצפה. כרגע זה בכלל לא נוח. :nixweiss:

[/quote']

לא ברור מה בדיוק אפשר לעשות. יש תושבות שלא תומכות בהגבהה/הנמכה. עוד לא ראיתי אחת שלא תמכה בהטיה, וזה אמור להיות פשוט מאוד. אין איזה מנגנון נעילה איפשהו?

והאם זה לא אמור להגיע עם דיסק התקנה? כי אני זוכר שכשפירמטו לי ממזמן את המחשב אז לא ראו טוב ואז התקינו תוכנה וראו טוב. לא יודע מה זה היה אני חושב שכרטיס מסך אבל בעצם יש לי כרטיס משולב אז אל תסמכו עליי. בטח אתם יודעים אם זה אמור להגיע עם דיסק או לא. סומך עליכם יותר מעצמי

לא תמיד יש דיסק התקנה. בעיקרון' date=' רוב המסכים מזדהים כ-PLUG&PLAY. רוב הכוונונים של המסך נעשים במסך עצמו. יש דברים שניתן לעשות בתוכנה, ובד"כ הדרייבר של כרטיס המסך מספיק לזה.

ודבר נוסף-אחת הסיבות שהעדפתי רחב, בגלל שאפשר לעבוד על 2 חלונות במסך. איך עושים את זה? :kopfpatsch:

פשוט תפתח 2 (או כמה שתרצה) חלונות ותשחק עם הגודל והמיקום שלהם עד שיהיה לך נוח.

פורסם
  • מחבר

אז אם התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך מקודם (במסך הקודם) אז ההגדרות תקפות גם למסך החדש?

אבל רגע, יש לי כרטיס מסך משולב. יש לו בכלל דרייבר?

פורסם

כן, וכן.

יש לך בעיות עם התצוגה שאתה מנסה לפתור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים