פורסם 2003 במרץ 922 שנים Textשלום,מחפש כרטיס מסך איכותי שיאפשר צפייה בסרטים ע"ג הטלויזיה.המחשב: P3-450/ 128M-Ramהטלויזיה: סוני 29" 100Hz המספקת את הכניסות הבאות: S-Video, RGB, AV, Scartהאם מומלץ לשדרג משהו נוסף בקונפיגורצית המחשב?מה אורך הכבל המכסימלי המומלץ בין המחשב לטלויזיה שלא יגרע באיכות?בתודהאיל
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים לגבי הכרטיס עצמו, מירב הכרטיסים היום באים עם TV OUT, שמאפשר חיבור אל הטלביזיה.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר תודה על תשובתך, אתה יכול להמליץ על משהו ספציפי? האם ישנם כרטיסים המתאימים לתמיכה ברזולוצחות גבוהות עם יכולת תמיכה בתדירות 100Hz ? אני מעונין לקבל תמונה חלקה ולא מרצדת!!!!היכן עוד עלולים להיות צווארי הבקבוק בקונפיגורציה שהזכרתי לעיל??? ??? ???תודהאיל
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים הקצב רענון מסך תלוי בטלביזיה, ואם הטלביזיה שלך היא לא מהזן הנדיר יחסית של טלביזיות 100Hz אז...אם אני טועה שמישהו יתקן אותי...
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים עם אתה רוצה כרטיס מסך איכותי לעבודה עם הטלויזיה הייתי מציע לך לקנות כרטיס AIW כל שהוא של ATI, אם אתה גם מחפש ביצועי משחקים אז הייתי מציע גם את ה 9500PRO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.