פורסם 2003 במרץ 1022 שנים HIV אין כזה דבר לוח מבוסס על ה-SIS655 בלי Dual Channel DDR,זה כמו שתגיד שהלוח אם שלך הגיע בלי תושבת למעבד, לכל לוח שמבוססעל ה-SIS655 יש את הערוץ הכפול לזכרונות, המוכר יכול להגיד מה שהוא רוצהעד מחר.ולמי שאמר בעמוד הראשון שהצ'יפסטים של SIS לא טובים לאוברקלוק אזזה לא ממש נכון, לגבי הישנים שלהם זה נכון, אבל החדשים פשוט מצוייניםגם לאוברקלוק, ב-Anandtech עשו אוברקלוק על ה-SIS655 של ג'יגהבייטבלי העלאת מתח ובלי כלום רק העלו FSB הם הצליחו עם מעבד P4 2.26להשים אותו בבאס של 166 שזה אומר אוברקלוק של בערך 550Mhz.עם הם יעלו מתח עם יקבלו פשוט אחלה אוברקלוק, אז תבדוק לפני שאתה מדברשטויות.
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים אני מאוד לא מציע לך ליקנות מלמיר הרצליה ... סתם משהו קטןלקחתי אצלם גיים פד מעולה ונתנו לי קופסה פתוחה (חיתוך נקי של הסילוטייפ) הצצתי בפנים וראיתי שהכל ארוז אורגינל וכנראה נפתח בטעות.אמרתי לו תראה הקופסה פתוחה.המוכר אמר זה חדש לגמרי אבל מייד רץ והביא לי אחד סגור ואמר אני לא רוצה שתהיה לך אפילו שמץ של טענה כלפינו.לא אהבתי את זה שנתנו לי אריזה פתוחה אבל מהצד השני המהירות שרצו והביאו לי אריזה אחרת סגורה, זה גם אומר משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.