פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים כאשר אני נכנס המחשב שואל אותי אם אני רוצה להיכנס למרות ה- Non Secured Items, ואני מאשר, ולאחר מכן הוא לא נותן לי להיכנס ו- Gmail רושם לי הודעה שזה בגלל שלא מאופשר לי ה- Cookies, אני גולש ב- IE7 הכי חדש מע' ההפעלה Win Xp מעודכנת לחודש אוגוסט...מה עושים ?
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מאפשרים קובצי COOKIES.עושים את זה תחת לשונית פרטיות (PRIVACY) ומורידים את הרמה לבינונית או נמוכה (פחות ממולץ).אתה יכול גם להכנס לכפתור אתרים (SITES) ולקבוע שגוגל ו/או ג'י-מייל מותרים תמיד.אם אתה לא מצליח לעשות את זה או שאתה מסתבך תרשום הודעה בפורום תוכנה או תבקש מהמנהלים להעביר את הדיון לשם.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מחבר מאפשרים קובצי COOKIES.עושים את זה תחת לשונית פרטיות (PRIVACY) ומורידים את הרמה לבינונית או נמוכה (פחות ממולץ).אתה יכול גם להכנס לכפתור אתרים (SITES) ולקבוע שגוגל ו/או ג'י-מייל מותרים תמיד.אם אתה לא מצליח לעשות את זה או שאתה מסתבך תרשום הודעה בפורום תוכנה או תבקש מהמנהלים להעביר את הדיון לשם.אבל אני משתמש ב- sygate וביטלתי לחלוטין את הפיירוול של חלונות (שם כ"כ גרוע בעברית).
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים ??? מי דיבר פה על החומת אש שלך?! אתה עושה את זה באפשרויות אינטרנט (ההגדרות של האקספלורר) ומה לא מובן ב: אם אתה לא מצליח לעשות את זה או שאתה מסתבך תרשום הודעה בפורום תוכנה או תבקש מהמנהלים להעביר את הדיון לשם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.