עבור לתוכן

שידרוג כרטיס המסך כדאי?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע 7300gs שהוא פשוט על הפנים ואני לא יכול לשחק איתו כמעט כלום ..!!

המפרט שלי זה מעבד רגיל של אינטל 3.0

Compucase HEC 6A19 300ART Black זה הספק והמארז

זיכרון 2*512

לוח אם gigabyte 915p

לאיזה כרטיס מסך כדי לי לשדרג שלא יהיה צוואר בקבוק איך שלא קוראים לזה

התקציב הוא עד 1000 רצוי פחות

פורסם

X1950PRO או משהו כזה :cool2:

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי לכיוון הזה אבל לא יודע עם המערכת שלי תחזיק אותו היא גם ככה מגמגמת . הספק שלי מספיק ? הכרטיס ינוצל ? האם אני יוכל לשחק במשחקים חדשים שיצאו על הגדרות סבבה יש לי מסך 931b אז הרזולצייה 1280*1024

פורסם
  • מחבר

איך הכרטיס הזה ?

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461

האם יהיה לי צוואר בקבוק איתו ?

עם המערכת שלי ועם הכרטיס הזה אני יוכל להריץ משחקים חדשים על הגדרות בינוניות -גבוהות ?

ויש לי טעות במפרט שלי זה הספק כוח שלי עכשיו בדקתי .

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14816&PHPSESSID=c5535510

אז מה את אומרים הוא יחזיק לי את הכרטיס ?

בבקשה תענו לי זה דחוף לי אני חושב לקנות מחר

פורסם

קח X1800XT

פורסם

יש לו מעבד PENTIUM 4 3.0GHZ מסכן שכל כרטיס מסך טוב יהיה צוואר בקבוק, ה7600GT לא יהיה צוואר בקבוק אבל הוא לא חזק, הייתי ממליץ לך X1950PRO זה הכי משתלם עבור המחיר אבל יהיה צוואר בקבוק בעיקר מורגש ברזולוציות נמוכות ובמשחקים שדורשים עיבוד מעבד מרכזי כגון RTS, ואני לא ממש בטוח אם הספק יחזיק אותו.

פורסם

C@ למעבד ל3.2@3.5 יעזרו מאוד לסגור את צוואר הבקבוק וגם יוכל לשים עליו X1800XT\X1950P

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק אני יעשה אוברקלוק ומה דרוש לזה?

והאם כדאי לקחת 1950gt והאם איתו יהיה לי צוואר בקבוק ? ואם זה כרטיס טוב למחיר שלו ?

בבקשה תמליצו לי על כרטיס שהכי טוב למחשב שלי . אני מעדיף משהו בלי לעשות אוברקלוק כי אני לא מבין בזה .

ועוד שאלה קטנה בכמה כדאי למכור את ה7300gs

פורסם

תחליף אותו בעד במבה

פורסם
  • מחבר

מישהו רציני שיכול לענות לי על השאלות בבקשה זה דחוף ואני לא רוצה לעשות טעות

פורסם

אני יכול לתת לך עצה קטנטונת...

במקום לסמוך על אנשים מהפורום תיקח את המחשב לחנות ותבקש שיתקינו לך את הכרטיס, ככה לפחות הטכנאי יוכל לומר לך אם לדעתו הספק יתאים.

אם הטכנאי יאמר שזה מספיק ובסוף זה לא יספיק.. לפחות תוכל להגיד שהם אמרו שזה יהיה בסדר ואולי לקבל זיכוי.

ויכול להיות שמראש יגידו לך בחנות שעדיף לך לוותר, ככה תחסוך את כל הבלגן (אלא אם תקנה ספק אחר, ואגב, יש ספקים זולים משלך עם הספק יותר גבוה).

בקשר לזה שזה צוואר בקבוק - אם 7600GT נראה לך איטי מדי, אז X1950PRO עולה רק 200 ש"ח מעליו. תקנה...

מקסימום המעבד יגביל אותך, אז מה - יש לך רעיון יותר טוב? זה הכי מהר שאפשר. (חוץ מלהחליף מעבד ולוח, אני מתכוון).

פורסם

d-undertaker תרגיע מהר עם התגובות שלך

Polo לעשות C@ למעבד זה לא כזה קשה,בפורום אוברקלוקינג וקירור יעזרו לך בזה

במידה ואתה לא מעוניין כלל לעשות C@ למעבד קנה 8600GT

http://www.fsale.co.il/Htmls/product.aspx?C1010=13837&BSP=13751

פורסם
  • מחבר

חשבתי על לקנות גם מעבד חדש אבל יש לי כמה שאלות :

הלוח אם שלי תומך בכפול ליבה? ג'יגהבייט 915p ,רשום לי על הקופסא תומך socket775 אם זה קשור

והאם יש מעבד עד 600 שקל שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין המעבד שלי ?

תודה לכל מי שיעזור

פורסם

דגם מלא של הלוח יעזור

פורסם

חשבתי על לקנות גם מעבד חדש אבל יש לי כמה שאלות :

הלוח אם שלי תומך בכפול ליבה? ג'יגהבייט 915p ,רשום לי על הקופסא תומך socket775 אם זה קשור

והאם יש מעבד עד 600 שקל שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין המעבד שלי ?

תודה לכל מי שיעזור

בדיוק שדרגתי כ. מסך למחשב עם לוח זהה למישהו (ומעבד זהה) . יש לך את ה915P DUO .. הוא לא תומך בכפולי ליבה, שום 915 לא תומך בכפולי ליבה :( .

אני שמתי שם 8600GT של PALIT , זול ועושה עבודה מצוינת, יותר מזה למעבד שלך לא כדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים