פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים שניצל פולקע - (לאוהבי השניצל העבה) במקום להכין שניצל מחזה עוף לבנבן ויבש, אפשר לבקש מהקצב שיפרוס לכם כרעיים של עוף (כמו שעושים עם פרגית) ואת זה לצפות בביצה ופירורי לחם, יוצא מעדן :-*
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים שקשוקת בשר טחוןמטגנים במחבת בשר בקר טחון עם: שמן זית טוב, שום, בצל ,פלפל ירוק חריף קצוץ, מלח, פלפל, שוברים שתי ביצים לקראת הסוף ומטגנים עד שהביצים עשויות כמו שאתם אוהבים(אני אוהב אותן נוזליות).אוכלים בצלחת או שופכים לתוך פיתה עם ירקות טריים בצד - רק תדאגו שאתם לא עושים איזה משהו אחרי כי קשה מאוד לזוז אחרי דבר כזה ;D
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר תכינו שניצל, תקפיאו במקפיא ותטגנו בלי שמן.יוצר טעים מאוד(נותן תחושה שהוא נעשה על מנגל).איך שהוא קפוא לטגן?והוא יהיה מוכן מבפנים? אבל זה ישרוף לגמרי את המחבת לא? או שזה מה שיוצר את האפקט של על האש
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים זה צריך לצאת שרוף קצת. רק תדאג להפוך את זה הרבה כדי שצד אחד לא ישרף יותר מידי בבת אחת.ותשים על המחבת איך שזה קפוא.ד.א. אני אוכל את זה עם חומוס.
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים אני יכין תכנפייםחשבתי לעשות קבנוס על האש אבל האורחים שלי שומרי כשרות, יש לך רעיון למשהו אחר במקום? רציתי חזה אווז אבל נזכרתי שהפסיקו למכור בארץ.
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים תכינו שניצל, תקפיאו במקפיא ותטגנו בלי שמן.יוצר טעים מאוד(נותן תחושה שהוא נעשה על מנגל).רוצח!!!
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר שני המתכונים של השניצל והחביתת בשר נראים פיגוז מחר עולה לצפון להורים כשאחזור אולי רק בעוד 10 ימים אתן דיווח איך יצא לגבי המנגל, יש קבנוסים כשרים, מה הבעיה? האמת אף פעם לא ניסיתי לצלות קבנוס מתכון אחר לאורחים. אמממ, צריך לחשוב...
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר כן הבנתי, הייתי עושה את אותו הדבר (מזמן) עם נקניק או קבנוס, אבל לא ניסיתי עם בשר... מוזר כבר שנים לא עשיתי את זה נזכרתי זאת חביתת הטונה שאשמה תגידו, לא נהייתם רעבים?
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר רוצח!!! רק עכשיו הבנתי שזה לא ספאם :lol: :lol: מ 5 עדיין מעכל? אצלי זה כבר היה בחצי דרך לאסלה ובלי קשר, מה הפרצוף הזה מביע ? זה שונה מזה ;D
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים רוצח!!!אם אתה רוצה אפשר לאכול גם אותך... ;Dאני יכין תכנפייםחשבתי לעשות קבנוס על האש אבל האורחים שלי שומרי כשרות, יש לך רעיון למשהו אחר במקום? רציתי חזה אווז אבל נזכרתי שהפסיקו למכור בארץ.ממתי קבנוס זה לא כשר?
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים עוגת שוקולד עם ביסקוויטים שולט כ''כ חזק.גם לטבול ביסקוויטים בממרח שוקולד.
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים עוגת שוקולד עם ביסקוויטים שולט כ''כ חזק.גם לטבול ביסקוויטים בממרח שוקולד.אבלל זה מסובך להכיןלכן הצעתי לטבול בסקוויטים בשוקו עד שהביו רכים רכיםומה הכוונה ממרח שוקולד?נ.במתכון חדש לפנים תכינו דיסת סולת רק במקום חלב שהיה חלב עם קוביות שוקו וויסקי/קוניאק - שהיה הרבה שוקולדתנו לזה שיקבל קרום במקרר זה מטורף!!! אחח אם לא היתה בדיאטה..[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 23:04:24אם אתה רוצה אפשר לאכול גם אותך... ;Dממתי קבנוס זה לא כשר?איזה דפוק אני באתי לירשום בייקון יצא לי קבנוס
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מיקסר חלבי:גלידה(אני אוהב וניל עוגיות וקצת שוקולדת)קצת חלבמילקי אוורירי (מוס)קצת דיסה סירוף שוקולד עוגי מפורר( עוגי מצופה, או כריות הול גם טוב)לערב הכל......ויוצא משהו אחד הטעימים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.