עבור לתוכן

התלבטות בין סוגי עכברים... (Logitech G5,Razer Diamondback 3G)

Featured Replies

פורסם

שלום!

התלבטתי בין כמה סוגי עכברים :

Logitech G5

Razer Diamondback 3G

מי מהם יותר טוב? השימוש הוא בעיקר למשחקים, אם יש עכברים באותו טווח מחיר (אני קונה בארה"ב לא יודע כמה זה עולה בארץ), הצעות יתקבלו בברכה...

פורסם

ההתלבטות שלך צריכה להיות בין ה-MX518 לבין ה-razer db 3g, ה-MX518 טוב יותר מה-G5.

מה שתחליט צריך להיות תלוי בשאלה אם אתה מעדיף עכבר לידיים קטנות וצורת אחיזה עם כל היד ( MX518 ), או עכבר לידיים קטנות וצורת אחיזה בעזרת אצבעות היד בלבד. ( DB )

מבחינת ביצועים שני העכברים בערך באותה הרמה, אני אישית חושב שעכברים קומפקטיים טובים יותר למשחקים, אז הייתי הולך על DB.

פורסם
  • מחבר

כף היד שלי לא גדולה אבל לא בדיוק הבנתי את ההבדל בצורת האחיזה, היד מקיפה את העכבר כאשר האצבעות הקיצוניות אוחזות בצידי העכבר והשאר על המקשים...

ה mx518 לא ניתן לאחיזה עם האצבעות בצדדים?

פורסם

אם כף היד שלך לא גדולה במיוחד אני מניח ששני העכברים יהיו מעולים בשבילך והשאלה היא ההעדפה האישית שלך, עכבר קטן שמאפשר לך קצת יותר דינמיות בהזזה שלו או עכבר גדול שלא מאפשר לך יותר מדי דינמיות אבל נשאר בשליטה טובה תמיד, במילים אחרות אפשר לומר שה-MX518 מגושם יותר במעט אך אין זה אומר שהביצועים שלך איתו יהיו פחות טובים בהכרח ( אני אישית חושב שכן, אבל יש אנשים שמעדיפים את ה-MX518 על ה-DB אז אי אפשר לדעת ).

ההבדל באחיזה ביניהם הוא שב-MX518 כל כף היד שלך נחה על העכבר כמו כפפה ועם ה-DB האחיזה שלך היא בעזרת האצבעות כשכף היד לא נחה על העכבר כמו ב-MX518.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה נראה לי שאקח את ה Razor...

פורסם

תכתוב את הדגמים בכותרת או שהתרד ינעל.

"התלבטות בין X ל-Y".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים