עבור לתוכן

איך מייצרים קובץ JAR? אני מוצא פתרונות אבל אני לא מבין

Featured Replies

פורסם

טוב, אז הורדתי כמה משחקים לפלאפון שלי (סמסונג E-250 ברזולוציה 128x160) ויש לי אותם בקבצי RAR וכשאני מוציא כל משחק מה-RAR אז יש לי איזה 30 קבצים (dml, ott, mf, class ועוד כמה תמונות קטנטנות משמשחק), עכשיו, אני צריך (ככה הבנתי) לייצר קובץ JAR שבתוכו יהיו כל הקבצים הנ"ל ואז להעביר לפלאפון ואז זה אני לא יודע לעשות (להעביר לפלאפון אני יודע), מישהו יכול לעזור בבקשה?

תודה רבה.

פורסם

שים בRAR ושנה סיומת. או נסה עם 7-ZIP

פורסם
  • מחבר

מסתבר שהקבצי "RAR" האלה היו בעצם JAR.

אוקיי, יש לי קבצי JAR והשגתי תוכנה שמייצרת מאותם קבצי JAR, קבצי JAD שגם הם נחוצים כדי להפעיל את המשחק כך הבנתי אז העברתי לפלאופ משחק אחד (קובץ JAR ו- JAD) והפלאפון עדיין לא מזהה אותם וקראתי שצריך לשים איזשהו קוד כדי לשחק משחקי JAVA (למרות שיש לי כבר 4 משחקים שבאו עם הפלאפון) אז הקלדתי את הקוד ולא קורה שום דבר, אמור היה לבוא לי מסך שאומר ש-JAVA הופעל או משהו כזה.

מה אני עושה?? מישהו יכול בבקשה לעזור, אני כבר שבוע מנסה להפעיל משחקים בפלאפון.

פורסם

הקובץ JAD נחוץ רק אם אתה רוצה להוריד את הJAR מהאינטרנט, אם אתה מעביר את זה דרך המחשב הוא לא יעזור לך.

תעביר פשוט את הJAR לכרטיס זיכרון ותגש אליו ותתקין אותו

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהפלאפון לא מזהה את הקבצים, JAR או JAD, זה אמור לזהות לדעתי.

פורסם

לא קיבלת איזו תוכנה עם המכשיר? כמו הפיסי סוויט של נוקיה...

פורסם

לפי מיטב ידיעתי(וגם מניסיוני) יש חסימה על העברת משחקים.

יש לי sgh-z300 ושאלתי על זה פעם בפוקט ונאמר לי כי יש חסימה על העברת משחקים.

בכל אופן תמיד מדברים שם על דרך לא חוקית להעביר משחקים.אם תגלה אותו אשמח לדעת!

הא ועוד דבר,

לי יש חסימה על האינטרנט אבל אני מציע לך לנסות להעלות את המשחק לאתר Wap ואז להוריד דרך הכתובת אוליי זה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

איך אני מעלה לאתר WAP? ולא, לא קיבלתי שום תוכנה עם הפלאפון (סמסונג). דרך אגב, איך קוראים לתוכנה של סמסונג? יש את MPT למוטורולה, PC Suite של נוקיה ואיך קוראים לזאת של סמסונג?

פורסם

תעלה לנענע את הJAR והJAD

ותוריד את הJAD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים