פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים אני פשוט בדילמה נוראית:ה R6 מושלמת אבל רק מפריע לי הרעש שלה ב ISO מעל 200.. דיי בעייתי.אני רוצה אותה בעיקר בעיקר בגלל העדשה הרחבה שלה.מידע רב עליה + תפקוד ב ISO שונים:http://www.digicamreview.com/ricoh_caplio_r6_review.htmמצד שני יש את ה F31 עם החיישן המושלם שלה ואיכות תמונה ללא פשרות, והפקוד שלה ב ISO גבוההוא פשוט מצויין, אבל העדשה שלה היא רק 36mm בניגוד ל 28mm של R6.ממש ממש באסה שאין ל F31 עדשה רחבה..
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מה שיותר באסה זה שלא ניתן כיום למצוא את המצלמות האלה בחנויות. מצד שני, זה קצת מקל עליך את הבחירה
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים כן אה.. :'(צריך לארגן איזה ייבוא אישי..בכל אופן, אני אזמין מחו"ל כנראה, כי באמת לא אותה ולא אותה יש פה, השאלה, מי..
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים אם אתה מחפש פשרה, לך על ה-E900. יש לה עדשה רחבה וארוכה יותר מזו של ה-F31, ו-ISO גבוה טוב משמעותית מזה של ה-R6. מעבר לנושאים האלה יש לה יתרונות על שתיהן - יותר שליטות ידניות, עינית אופטית, RAW. החיסרונות העקריים שלה הם שהיא קצת יותר גדולה, ושמקור הכח הוא סוללות AA במקום ליתיום (כן, זה חיסרון).
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר hi againim in Toronto now- still looking for a new camerai cant find the f31 and when i asked about the ricoh the sellers had no idea what im talking about.tommorow im moving to the US again- Pittsburgh and then New York.please write me about stores where i can find the recommended cameras in a decent price.thanks. nadav
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים ל-adorama.com יש R6 ו-R7 במלאי. הם נמצאים בניו-יורק. יש להם גם פוג'י E900 ו-F40. לשתי המצלמות יש ISO גבוה טוב יותר מזה של ריקו (אם כי פחות טוב משל ה-F31), אבל יש להן עדשה יותר מגבילה ומקרו פחות מוצלח.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מוקדם לדעת. מהמעט תמונות שראיתי נראה שה-R6 קצת יותר טובה ב-ISO גבוה, אבל ל-R7 יש כמה שיפורים קטנים בממשק. כנראה שה-R6 היא הימור קטן יותר, כי יש עליה יותר ביקורות.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים אני רוצה לדווח שאני לא מוצא איפה לקנות F31FD אני חופש כל היוםן באינטרנט, ואין שום מקום נורמלי שיש לו, לכולם אזל.גם בלינק ש boren נתן כבר אזל.גם ב ebay אני מסתכל, ויש מכירה אחת, שמוכרים אותה הרבה מעל הערך שלה, בערך 400 דולר..גם ב amazon רק לפני שבוע היה וכבר אין.איזה באסה
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר שלום לכולם! ברוכים הנמצאים.היום חזרתי ארצה ואיתי מצלמה חדשה: Ricoh R6.קניתי אותה בסופו של דבר ב Adorama וזה לא היה עסק כ"כ זול. העדפתי לקנות אצלם ולא באחת מהחנויות המפוקפקות בברודוואי ולשלם קצת יותר.קניתי את המצלמה עם סוללה נוספת (מקורית) שני כרטיסי זיכרון 1gig "מהירים", תיק של lowepro ואחריות בינלאומית של MAC ל-5 שנים. סה"כ יצא לי 390 דולר. לא זול- אבל מקווה שלא רע.מה אומרים?מאיפה מתחילים?תודה, נדב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.