עבור לתוכן

כרטיס ADSL

Featured Replies

פורסם

יש אזה כרטיס מומלץ??בבאג למשל מוכרים רק סוג אחד אני משתמש בו אבל הוא לא משהו

פורסם

תגדיר מה זה "כרטיס ADSL" . אתה מתכוון לכרטיס רשת שאליו מחברים את המודם החיצוני שבזק מספקים, או שאתה מתכוון למודם ADSL פנימי ?

פורסם
  • מחבר

אופסססס היתכוונתי לכרטיס רשת

פורסם

אופסססס היתכוונתי לכרטיס רשת

בבאג אם אתה רוצה, קנה משחקים. כשזה נוגע לחומרה, לך למקום מקצועי יותר ושם יהיה לך אחלה מבחר וגם מחירים טובים יותר.

פורסם

כעקרון כל הכרטיסים מהירים באותה מידה. אבל ככל שהכרטיס יותר איכותי הוא משתמש פחות במעבד..... למשל אם קונים חודם ADSL של סמסונג USB חיצוני, יודעים שהוא אחד המודמים שייקח לך הכי פחות משאבי מערכת כי הוא חיצוני ומודמים חיצוניים תמיד חומרה...... אבל איןכ רטיסי רשת חיצוניים..... הכרטיס של 3COM למשל ידוע כאחד הטובים ביותר אם לא הטוב ביותר. אבל גם כאחד היקרים ביתר, 40 דולר.

פורסם

כעקרון כל הכרטיסים מהירים באותה מידה. אבל ככל שהכרטיס יותר איכותי הוא משתמש פחות במעבד..... למשל אם קונים חודם ADSL של סמסונג USB חיצוני, יודעים שהוא אחד המודמים שייקח לך הכי פחות משאבי מערכת כי הוא חיצוני ומודמים חיצוניים תמיד חומרה...... אבל איןכ רטיסי רשת חיצוניים..... הכרטיס של 3COM למשל ידוע כאחד הטובים ביותר אם לא הטוב ביותר. אבל גם כאחד היקרים ביתר, 40 דולר.

"מודמים חיצוניים הם תמיד חומרה"

תרשה לי לחלוק עליך-דוקא מודמים חיצוניים שמתחברים ל-USB לא רק שהם לא מודמים חומרה אלא שהם גם לוקחים חשמל משקע ה-USB. היה לי מודם דרעק כזה של 56k, דוקא בא מחברה שחשבת טובה-PINE, ובכל זאת הוא לא היה מודם חומרה ובקושי עבד רק עם חלונות 95 או 98. אני לא חושב שהמודם החיצוני של SAMSUNG עבור ADSL הוא חומרה.

מודם חומרה אמיתי זה מודם חיצוני של 3COM/U.S. Robotics שמתחבר ל-SERIAL. בטח יש עוד (של ZOOM למשל) אבל זאת רק דוגמה.

פורסם

CUT THE OFF-TOPIC BULLSHIT

תקנה ת'כרטיס הכי זול שתמצא.

פורסם

ה ADSL משתמש בכרטיס הרשת אולי באחוז אחד. ולכן זה ממש אבל ממש לא משנה עם איזה כרטיס רשת אתה עובד!!!!!!!!!!

עד מתי ישאלו את השאלה הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עד מתי צעירים יעלוזו!!!!

פורסם

עד מתי תמשיכו לכתוב עם שגיעוט חטיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

עד מתי תמשיכו לכתוב עם שגיעוט חטיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עד שנתחיל לעשות הגהה למה שאנחנו כותבים!

מה לעשות לוחצים ישר "שלח". אין כוח להגההות 8)

פורסם

עד מתי צעירים יעלוזו!!!!

ופז"מניקים יזילו דמעה!!!!

:hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים