עבור לתוכן

הסרטים ליום כיפור, מה היא ה"פליי ליסט שלכם"?

Featured Replies

פורסם

לא הייתי קורא למבוך של פאן מצויין אבל הוא סבבה, מרתק...

האמת שקניתי השבוע כמה סרטי DVD (נו, מי המפגר הראשון שיקפוץ ויגיד שאני "פראייר"?) - להרוג את ביל (שני החלקים), עימות חזיתי ובופור. לא חשבתי על יום כיפור כשקניתי אותם, עד שהמוכר בקופה שאל אם אני מתכונן ליום כיפור. נו, אם כבר אז כבר. יש לי גם את המבוך של פאן, שהבנתי שהוא מצוין.

פורסם

האמת שקניתי השבוע כמה סרטי DVD (נו, מי המפגר הראשון שיקפוץ ויגיד שאני "פראייר"?) - להרוג את ביל (שני החלקים), עימות חזיתי ובופור. לא חשבתי על יום כיפור כשקניתי אותם, עד שהמוכר בקופה שאל אם אני מתכונן ליום כיפור. נו, אם כבר אז כבר. יש לי גם את המבוך של פאן, שהבנתי שהוא מצוין.

מבופור אני מבטיח לך שלא תתאכזב סרט מעולה, בנוגע לשאר... להרוג את ביל = להרוג זמן

פורסם

בופור? :puke: :puke: :puke:

קניתה סרט בכיני מבית היצור של שלום עכשיו? :bash: :bash: :bash:

בכל מיקרה אני בהשגה של Ghostbusters 1+2

כבר צפיתי בפרק 4 של מלחמת הכוכבים אבל רציתי משהו מרענן

ghostbusters.jpg

פורסם

בנוגע לבופור, אני יודע שאני אהנה ממנו - ראיתי אותו בקולנוע כשבוע אחרי שהוא יצא, לטעמי מדובר באחד הסרטים הישראלים הטובים ביותר מאז ומעולם. בכלל, אני כמעט ולא קונה סרטים שלא ראיתי קודם לכן, אלא אם כן שמעתי עליהם פעם והם במבצע :smile1:

לגבי המבוך של פאן - הוא מדורג במקום ה-46 ברשימת 250 הסרטים הטובים ביותר של IMDB והוא קיבל ציון 96% ב-Rotten Tomatoes (אתר ביקורות הסרטים הטוב ביותר לדעתי). לא נראה לי שכל כך הרבה מבקרים יכולים להיות כל כך טועים :)

פורסם

לא אמרתי שהסרט הוא סרט רע ::)

בכל אופן, הכל יחסי :hat:

פורסם

1408

The invisible

ועכשיו נתתם לי חשק למבוך של פן, סרט מעולה.

פורסם

בדיוק צופה ב Transformers

סרט טוב, גם הבחורה 8)

פורסם

סיימתי עכשיו מרתון star wars

פורסם

ועכשיו נתתם לי חשק למבוך של פן, סרט מעולה.

סיימתי לצפות בו לפני כמה דקות, סרט מאוד מיוחד ומאוד אהבתי אותו. ממליץ לכולם.

פורסם

סרט חדש?

איך קוראים לו באנגלית?

פורסם

Pan's Labyrinth

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים