פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים שלי טוב יש לי טונות של סרטים שהקלטתי והורדתי...מהיר ועצבני-הכל .אמריקן פאי-הכל.כל הפחדים כולם.משימה בלתי אפשרית3.מת לחיות 4שם קוד דג חרב.אושנ 12.אייס ונטורה (אין לי מושג אם זה 1 או 2).טוב זהו נראה לי...(סביר להניח שכשאני אחפש בספריית וידאו אצלי בבית אני אמצא עוד כמה)
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים Sleeper Cell S01+02 lucky you Civic Duty Game over Reign over me I think i love my wife how i met your mother S01 נראה לי מספיק
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים סרטים? מי צריך... אני עושה מרתון MYTHBUSTERS... בינתיים יש לי פרקים 7-12 של עונה 5. מחפש בנתיים מאיפה להשיג את האחרים... (בעיקר את 1-6...) לראות אותם מפוצצים דברים הרבה יותר טוב מסרטים
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים The.Bourne.UltimatumFull.Of.It1408The.InvisibleLucky.YouThe.Hoax.Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.PhoenixGracieDeath.Proof.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים כמה פרקים של Bleach למרות שעדיין לא יתחברתי לסידרה ואיזה סרט או 2 של הטרילוגיה הישנה של מלחמת הכוכבים
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים transformers זה היחידי שיש לי שעוד לא ראיתיאולי נראה שובlive free or die hard 4לedeNFאתה יכול לוותר על i think i love my wifeאו שתשאיר אותו לסוף
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים Next Transformers 1408 The Invisible ועוד מספר סרטים שיש לי בלינוקס הכיפור הזה יהיה טוב 8)
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים תראו גם את:mrs. brook'sthe lookoutthe number 23deja vubreachfantastic 4(both)prison breaklostherosstargate sg-1
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים הממ - יש לי די הרבה..לא יודע עם מה להתחיל האמת :-Xעמוק באדמה עונה שלישית.מת לחיות 4סמוקין אשסעונה שניה של my name is earlangela ashesצומת מילר dead fishדוגוויל The.Doom.GenerationIntermissionכרטיסטין fדוני דארקו גרסת הבמאי ליטל מיס סאנשייןהדייט שתקע אותיthe acid house16 Years of Alcoholdark daysthe texas massacreDazed.and.Confusedבאפלו 66Lonely Hearts Citizen Xזודיאקopening nightkids
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים שלי: Hostel.2 Surfs.Up The.Invisible ראיתי עכשיו וכל סרט אחר זמין תוך שעה זודיאק לא ממליץ :-X
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים טרויהגלאדיאטור300פייט קלאבאמריקה איקסשר המלחמהרקיוואם לחלוםמטריקס כול הטרילוגיהאמריקן פאי כול הסרטיםוכמובן מרתון סמוולוויל
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים האמת שקניתי השבוע כמה סרטי DVD (נו, מי המפגר הראשון שיקפוץ ויגיד שאני "פראייר"?) - להרוג את ביל (שני החלקים), עימות חזיתי ובופור. לא חשבתי על יום כיפור כשקניתי אותם, עד שהמוכר בקופה שאל אם אני מתכונן ליום כיפור. נו, אם כבר אז כבר. יש לי גם את המבוך של פאן, שהבנתי שהוא מצוין.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים האמת שקניתי השבוע כמה סרטי DVD (נו, מי המפגר הראשון שיקפוץ ויגיד שאני "פראייר"?) - להרוג את ביל (שני החלקים), עימות חזיתי ובופור. לא חשבתי על יום כיפור כשקניתי אותם, עד שהמוכר בקופה שאל אם אני מתכונן ליום כיפור. נו, אם כבר אז כבר. יש לי גם את המבוך של פאן, שהבנתי שהוא מצוין.אין יותר טוב מלשבת ולראות עם כמה בירות את הנוסע השמיני החלק השני שיצא ב1986, אוי זה כזה חזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.