עבור לתוכן

מנהל התקן שמסרב להמחק - מה עושים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט בצד) אך אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול. קראתי שיש איזושהי בעיה שצריך להתקין איזה עדכון ורק אחר כך להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול. ומי שכבר התקין צריך למחוק את הדרייבר (שמופיע עם הסימן הצהוב במנהל התקנים), להתקין את העדכון הזה ואז להתקין את הדרייבר.

הבעיה היא שהדרייבר פשוט מסרב להמחק. ההודעה היא "הסרת התקן נכשלה, יתכן שדרוש לאתחל את המחשב".

כמובן אתחלתי את המחשב וזה לא עזר, הפכתי את ההתקן ל"לא זמין" וניסתי למחוק, גם לא עזר.

אני מריץ XP PRO SP2 על המפרט השני שבצד.

מאד יעזרו לי תגובות לפני כניסת כיפור.

תודה, צום קל וגמר חתימה טובה!

פורסם

נסה להסיר במצב SAFE MODE, או שתחפש באינטרנט את הדרייבר הכי עדכני ותנסה להתקין בכל מקרה.

זה כרטיס קול חיצוני (לא O.B)?

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה אני אנסה יותר מאוחר. מדובר בכרטיס OB ויש לי את הדרייברים העדכניים פשוט אני צריך להסיר את מה שהתקנתי קודם וזה לא הולך.

אני אעדכן בהמשך :xyxthumbs:

פורסם

תנסה לעשות שחזור לזמן כלשהו לפני ההתקנה של הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

ערב טוב!

לא יצרתי נקודת שחזור אבל יכול ליהיות שהוינדוס יצר אוטומטית לפני התקנת הדרייבר אז אני אנסה את זה תודה. לגבי המחיקה ב SAFE MODE זה לא עזר.

פורסם

תנסה אולי להתקין את הדרייבר שוב ( אפילו גירסה יותר ישנה- יכול להיות שהגירסה שיש לך בעיתית) ואז שוב להסיר.

פורסם
  • מחבר

תודה לקובי (k-o-b-y) שעזר לי לפתור את הבעיה ולשאר שניסו לעזור!

למי שמתעניין - עשיתי שחזור מערכת למועד שלפני התקנת הדרייבר והתיקון ל XP. התקנתי מחדש את התיקון ל XP (מהדיסק של הלוח אם), ואז הוא זיהה כבר את השם של הכרטיס קול אבל בחרתי שהוינדוס לא ינסה להתקין את הכרטיס, ואז התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול (מהדיסק) והכל עובד. :)

לכל השאר שקונים/קנו את הלוח הזה (יש פה די הרבה) וגם הם נתקלו בבעיה ^ זה יעזור לכם, ואם יש שאלות תשאלו חופשי.

חג שמח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים