עבור לתוכן

אם אפשר לפתוח Pipelines ולהפעיל Shader Processors ב-8800GTS?

Featured Replies

פורסם

שלום ;)

יש לי כרטיס 8800GTS ושמעתי שהוא בעצם GTX שבו לא כל ה-Pipelines פועלים (רק 20 מתוך 24, ו-24 מתוך 32), וגם ה-Shader Processors (96 מתוך 128).

שמעתי שבכל מיני כרטיסים קודמים היה אפשר לעשות את זה, השאלה היא אם בזה גם אפשר? האם מישהו ניסה?

האם זה יכול להרוס את הכרטיס?

פורסם

אם היה אפשר בטח היית יודע.

זה לא משהו שמסתירים...

ובכרטיסים שכן אפשר לעשות את זה אתה אכן עושה את זה, זה מפיג את האחריות.

עריכה: חח.. לא שמתי לב שזה אתה... שם סמל אישי שיידעו..

פורסם

בקיצור אי אפשר לפתוח צינורות....

פורסם
  • מחבר

כי משום מה לא נראה לי שהכרטיס כזה חזק, על 1280X1024 עם הכול HIGH ב-BIOSHOCK הוא יורד לפעמים ל-50, אז עוד שנה הוא כבר יגיע לבערך 30...

וגם הזיכרון שלו, היום כבר 256MB זה מתחיל להיות גבולי אז 64MB יותר לא נראה לי הרבה משום מה...

פורסם

כי משום מה לא נראה לי שהכרטיס כזה חזק, על 1280X1024 עם הכול HIGH ב-BIOSHOCK הוא יורד לפעמים ל-50, אז עוד שנה הוא כבר יגיע לבערך 30...

וגם הזיכרון שלו, היום כבר 256MB זה מתחיל להיות גבולי אז 64MB יותר לא נראה לי הרבה משום מה...

הכרטיס שלי מוציא 30 על High והרזולוציה הזאת

איך שלך לא :S

פורסם

שלום ;)

יש לי כרטיס 8800GTS ושמעתי שהוא בעצם GTX שבו לא כל ה-Pipelines פועלים (רק 20 מתוך 24, ו-24 מתוך 32), וגם ה-Shader Processors (96 מתוך 128).

שמעתי שבכל מיני כרטיסים קודמים היה אפשר לעשות את זה, השאלה היא אם בזה גם אפשר? האם מישהו ניסה?

האם זה יכול להרוס את הכרטיס?

חמדן... :-\

אין לך מה לדאוג בעתיד הקרוב שיוציאו משחק DX10 כמו שצריך הכרטיס שלך ינוצל עד קצה יכולתו וכמובן שמהסיבה הזו תקבל FPS בהתאם ולכרטיס הזה יש המון כוח אני לא מבין איך אתה לא מרוצה ואל תיקח מדד על משחקי DX9

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים