עבור לתוכן

האנטי וירוס מוחק קבצים של הווינדוס

Featured Replies

פורסם

אז ככה, נוד 32 החליט שבא לו למחוק לי קבצים מהתיקייה Windows ו-System32... חלק הוא מחק גם בלי לשאול אותי. אז שיחזרתי את הקבצים ומחקתי את נוד32.

התקנתי אנטי וירוס ZoneAlarm והייתה אותה בעיה! מחק לי קבצים!

בסוף ניסיתי את קאספרסקי... והוא מחק לי מלא קבצים ונאצלתי לתקן את הווינדוס עם דיסק.

אז מה עכשיו? יש לי קאספרסקי מותקן אבל אני לא מפעיל אותו. המחשב שלי צולע ואיטי מאוד, והרבה תוכנות ואפשרויות של הווינדוס [כמו נואוט פאד, מנהל משימות, הגדרות אינטרנט וכל מיני כאלה] לא עובדים לי.

מישהו יודע אם זה וירוס או משהו? או איך לסדר את זה? כי אנטי וירוס לא יעזור לי כרגע.

פורסם

אם תוכל להעלות תמונה של הקבצים שהAV רוצה למחוק, אני בטוח שמישהו יוכל לומר לך אם זה וירוס או לא.

פורסם

תנסה להוריד ולהתקין עדכונים בעדיפות גבוהה באתר Windows update .

תנסה להשתמש באנטי-וירוס AVG . קודם תסיר אנטי-וירוס , שמותקן במחשב ( כולל program files ).

תבדוק תקינות פרמטרים ב tasks manager וב :msconfig .

פורסם
  • מחבר

תבדוק תקינות פרמטרים ב tasks manager וב :msconfig .

מה זה אומר? אתה יכול בבקשה לפרט?

פורסם

רגע ... גם לי יש KASPRSKY זה אומר שגם לי זה ימחק קבצים?? של ה WINDOWS ??? הוא שיעשה לי את אותה בעיה???? ????

פורסם

כן זה בטוח ימחוק לך, מה שאתה צריך לעשות הוא למפרמט את המחשב ולזרוק אותו מהחלון.

פורסם

מישהו רציני יכול לענות לי על זה?

פורסם

פרמטרים ב :tasks manager , msconfig נותנים אינדיקציה לוירוסים ומזיקים נוספים , שמופעלים עם הפעלת המחשב.

מידע מפורט : http://takala.co.il/hofman.htm

פורסם
  • מחבר

רגע, אתה מתכוון לחפש תהליכים שיכולים להיות וירוסים? כי הדבר היחיד שעולה לי עם הווינדוס זה המסנג'ר... ואני תמיד מחסל תהליכים שאני לא יודע מה הם.

פורסם

רצוי לא להפסיק תהליכים , שלא מכירים ולא להסיר תוכנות , שלא מכירים. הדבר עלול לפגוע בתקינות המערכת .

אפשר לחפש בגוגל מה תפקיד כל קובץ , דריבר ותוכנה , לפני שמסירים .

קישור עזר: http://www.takala.co.il/takala_guide.htm

פורסם
  • מחבר

או..קיי.

אין לי שום תהליכים שאני חושד בהם.

כל כך לא בא לי על פירמוט עכשיו... שנה עד שמתקינים את כל הדרייברים והתוכנות והמשחקים, וצריך לגבות מלא ><

אולי מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים