פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים אז ככה, נוד 32 החליט שבא לו למחוק לי קבצים מהתיקייה Windows ו-System32... חלק הוא מחק גם בלי לשאול אותי. אז שיחזרתי את הקבצים ומחקתי את נוד32.התקנתי אנטי וירוס ZoneAlarm והייתה אותה בעיה! מחק לי קבצים!בסוף ניסיתי את קאספרסקי... והוא מחק לי מלא קבצים ונאצלתי לתקן את הווינדוס עם דיסק.אז מה עכשיו? יש לי קאספרסקי מותקן אבל אני לא מפעיל אותו. המחשב שלי צולע ואיטי מאוד, והרבה תוכנות ואפשרויות של הווינדוס [כמו נואוט פאד, מנהל משימות, הגדרות אינטרנט וכל מיני כאלה] לא עובדים לי.מישהו יודע אם זה וירוס או משהו? או איך לסדר את זה? כי אנטי וירוס לא יעזור לי כרגע.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים אם תוכל להעלות תמונה של הקבצים שהAV רוצה למחוק, אני בטוח שמישהו יוכל לומר לך אם זה וירוס או לא.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר http://img255.imageshack.us/img255/272/virusxd1.jpgאגב, המחשב כבר לא איטי והתוכנות שהזכרתי עובדות לי, אבל רק כשהאנטי וירוס סגור.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים תנסה להוריד ולהתקין עדכונים בעדיפות גבוהה באתר Windows update .תנסה להשתמש באנטי-וירוס AVG . קודם תסיר אנטי-וירוס , שמותקן במחשב ( כולל program files ).תבדוק תקינות פרמטרים ב tasks manager וב :msconfig .
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר תבדוק תקינות פרמטרים ב tasks manager וב :msconfig .מה זה אומר? אתה יכול בבקשה לפרט?
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים רגע ... גם לי יש KASPRSKY זה אומר שגם לי זה ימחק קבצים?? של ה WINDOWS ??? הוא שיעשה לי את אותה בעיה???? ????
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים כן זה בטוח ימחוק לך, מה שאתה צריך לעשות הוא למפרמט את המחשב ולזרוק אותו מהחלון.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים פרמטרים ב :tasks manager , msconfig נותנים אינדיקציה לוירוסים ומזיקים נוספים , שמופעלים עם הפעלת המחשב.מידע מפורט : http://takala.co.il/hofman.htm
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר רגע, אתה מתכוון לחפש תהליכים שיכולים להיות וירוסים? כי הדבר היחיד שעולה לי עם הווינדוס זה המסנג'ר... ואני תמיד מחסל תהליכים שאני לא יודע מה הם.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים רצוי לא להפסיק תהליכים , שלא מכירים ולא להסיר תוכנות , שלא מכירים. הדבר עלול לפגוע בתקינות המערכת .אפשר לחפש בגוגל מה תפקיד כל קובץ , דריבר ותוכנה , לפני שמסירים . קישור עזר: http://www.takala.co.il/takala_guide.htm
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים מחבר או..קיי.אין לי שום תהליכים שאני חושד בהם.כל כך לא בא לי על פירמוט עכשיו... שנה עד שמתקינים את כל הדרייברים והתוכנות והמשחקים, וצריך לגבות מלא ><אולי מישהו יודע מה אני יכול לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.