עבור לתוכן

איך אפשר לחתוך את הכתוביות של סרט?

Featured Replies

פורסם

הורדתי סרט והוא גדול מדי מבחינת זמן בשביל להיכנס לדיסק איך אני יכול לחתוך את הcreadits בסוף? תודה (עם איזו תוכנה אפשר להשתמש )

פורסם

VirtualDub

תעלה את הסרט, לך למקום בו אתה רוצה לחתוך את הסרט ובתפריט EDIT סמן SET SELLECTION START. עכשיו לך לסוף הסרט ובאותו תפריט סמן SET SELLECTION END. עכשיו לחץ על DELETE ומה שנשאר לך זה רק לשמור את הקובץ החדש. לפני שאתה שומר לך לתפריט VIDEO וסמן DIRECT STREAM COPY. עכשיו לך לתפריט קובץ ושמור את הקובץ ו.... זהו.

פורסם

יש רק תוכנה אחת וירטואל דאב!

פורסם
  • מחבר

עשית מה שאמרת לי - תומר הצלחתי לחתוך אבל כשהוא מסיים ואני מפעיל את הסרט הקול לא מתאים לתמונה... :o

מישהו יודע מה לעשות?

פורסם

אכן, הבחור צודק. למישהו יש הסבר?

פורסם

לפעמים מופיעה הבעיה הזאת ב - VIRTUAL DUB... (בדר"כ שהסאונד מקודד ב - VBR - ואם לאמר את האמת אני לא יודע למה).

יש שני דרכים לפתור את הבעיה:

1. אחרי שחתחת את הסרט יש "להוציא" את הסאונד מהסרט ולהמיר אותו לפורמט של STERIO 48000 16 BIT ע"י העלאת הקובץ וביצוא SAVE WAV (לאחר שסימנו ב - Audio-->Full prosseing mode-->Conversion-->48,000 ,16 bit , stereo ).

אחר כך צריך לשמור את הקובץ, רק שהפעם סמן ב - Audio גם Direct stream copy וגם WAV File ושם להכניס את הקובץ ששמרת.

2. הדרך השניה היא להשתמש בגירסה אחרת של VIRTUAL DUB בשם NANDUB (הכי טוב להוריד מקאזה). זו גירסה שאנשים טובים הוסיפו לה כל מיני דברים נחמדים( ;D ) והיא עושה פחות בעיות בקבצים עם הסאוד בתצורה הזאת.

מקווה שעזרתי...

פורסם

אני רק אוסיף שVirtualdub לא מכיר סאונד בתבנית VBR לכן הוא מתייחס לפסקול שכזה כפסקול רגיל בפורמט MP3 רגיל. VBR משמעותו שהאיכות (ואיתה גם הגודל) של הסאונד משתנת בהתאם לאותה פרק זמן. במידה והסאונד הינו פשוט ולא מורכב או שקט לדוגמה אז הוא יתפוס פחות מקום לעומת נקודות אחרות בפס קול בהם הנסאונד דורש יותר גודל כדי לשמור על האיכות.

לכן מה שקורה זה שכvirtualdub מתיחס לסאונד בצורה הלא נכונה הוא גורם לשייך את הסאונד לזמן בסרט לפי הbitrate ולא לפי הזמן האמיתי שלו בסרט.

nandub אמנם אמור לפתור את הבעיה (שכן איתן מקודדים סרטים בפורמט הזה) אבל אצלי בכל אופן לפעמים גם הוא לא עזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים