עבור לתוכן

מיליון דולר עבור הרעיון להרחיב את השפורפרת למשחת שיניים

Featured Replies

פורסם

אני זוכר ששמעתי פשוט סיפור על אדם שמכר לקולגייט את הרעיון להרחיב את הפקק בשפורפרת של משחת השיניים תמורת מיליון דולר(ככל שהפקק רחב יותר, אנחנו מוציאים יותר משחה ולכן קונים בכמויות גבוהות יותר). מישהו יודע אם זה נכון, ואם כן, יכול לספק לינק עם עוד פרטים?

תודה :hi:

פורסם

אני זוכר ככה.. הגיע בן אדם לחברה שמייצרת משחות שיניים ואמר להם שתמורת מליון דולר הוא יגלה להם סוד אשר יכפיל להם את ההכנסה השנתית ממכירת משחות השיניים.. הם אמרו לו קודם תראה מה השיטה שלך אחרי זה ניתן לך את המליון אבל הוא אמר שאם הם לא מחליטים עכשיו ונותנים לו מליון הוא הולך לחברה המתחרה שלהם עם ההצעה.. הם החליטו לשלם לו ישר מליון ואז הוא סתם אמר להם תרחיבו את הפקק.... :kopfpatsch: לדעתי אם זה היה אמיתי בטח היו מחסלים אותו על המקום או דוחפים לו מברשת שיניים... אבל זה נשמע לי סיפור נחמד אם זה אמיתי באמת מעניין לשמוע מה בדיוק הלך שם.

דרך אגב אני רוצה לחסל את הבן אדם שהלך להיינץ ואמר להם לשים את החרדל והקטשופ שלהם בבקבוק זכוכית וככה להכפיל את ההכנסות גרמני מאה אחוז!

פורסם

בדיוק

ותחשוב בהגיון - הרחיבו את החור, אבל גם מייצרים עכשיו שפורפרות אלסטיות שמושכות שאריות משחה חזרה לשפורפרת

על מנת למנוע בזבוז של משחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים