פורסם 2003 במרץ 922 שנים מה ההבדל בין ארקטיק סילבר 2 לבין ארטיק סילבר מה ההבדל בין ארקטיק סילבר 2 לבין ארטיק סילבר 3?וכמובן יתרונות וחסרונות של שניהם
פורסם 2003 במרץ 922 שנים מחבר אשמח אם מישהו יוכל לעזורלימה ההבדל בין ARCTIC SILVER 2 לבין ARCTIC SILVER 3 זה כל מה שאני צריך! ???
פורסם 2003 במרץ 922 שנים ההבדל הוא בערך 2 מעלות. וכדאי שתקרא את חוקי הפורום בנוגע להקפצת תראדים! בסך הכל רבע שעה עברה מהודעה להודעה!
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים http://www.arcticsilver.com/as3.htmאני רואה שהשתפרת טיפה מהפעם האחרונה שראיתי הודעה שלךבפעם ההיא סירבתי לענות לך וכתבתי בדיוק למה עכשיו אם תשנה כותרת למשל ל: Arctic silver 2 vs 3 אני אטרח למצוא נתונים גם על 2נ.ב. זה לא אומר שאני מסכים עם זה שהקפצת את ה ת'רד רבע שעה אחרי שהוא נוצר אמרתי לך כבר משהו על סבלנות בעבר
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים יש הבדל די גדול בין שניהם : ה AS2 אמנם זול יותר , אבל הAS3 יתן ביצועים יותר טובים ... אם אתה לחוץ מבחינה כספית כדאי לך לשקול את ה Nanotherm Blue / Ice
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים לפי דעתי ה נאנאוטרם בלו נחמד ביותר הוריד לי ב כ 7 מעלות אחרי משחה תרמית פשוטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.