פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים המחשב הנייד הישן שלי הלך לעולמו.... אז פירקתי ממנו את המסך, ואני רוצה להשתמש בו בתור מסך רגיליש איזשהו מדריך שמסביר איך לחבר את החוטים?
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים היו על זה באמת הרבה פעמים שאלות...עד כמה שאני יודע התשובה היא שזה לא ממש ריאלי לעשות את זה - אי אפשר פשוט לעשות חיבור או משהו כזה שיתאים לכרטיס מסך רגיל....האופציה היחידה שאני זוכר שכתבו עליה היא לקנות מתאמים בהזמנה מחו"ל וזה כבר עסק יקר ולא משתלם בכלל....
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מחבר אני הבנתי משהו שאני לא בטוח שהוא נכון.... אבל בכל זאת:2 חוטים מתוך כלל החוטים שיוצאים מהמסך של הלפטופ, תפקידם הוא לספק חשמל ל backlight של המסךושאר החוטים אלו בעצם אותם חוטים שאמורים להתחבר לכבל VGAאני יודע שצריך מתאמים ברגע שמדובר בתצוגות LCD פשוטות כאלה.... אבל במקרה שלי מדובר במסך רגיל לגמריאם מה שהבנתי נכון, אז אני פשוט צריך לדעת זה 2 דברים:1) לאן אני מחבר כל חוט על כבל ה VGA?2) איך אני מספק מתח לתאורה של המסך?
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים אם אתה צודק, והמסך לא זקוק לבקר כלשהוא - תריץ חיפוש בגוגול, אני בטוח שמישהו כבר עשה זאתנסה להשיג דפי נתונים של המסך , כך תדע אילו חוטים הולכים לאן (לדוג' מק"ט שמופיע על המסך, צ'יפים מיוחדים וכו')
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.