עבור לתוכן

שאלה בקשר להחלפת מערכת הפעלה במחשב ניד של ACER

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי מחשב ניד חדש של ACER ואיתו בא לי מערכת הפעלה WIN VISTA ואין לי צורך בה(המחשב לעבודות משרד בלבד!) כאשר נשאתי להתקין את הWIN XP כמו תמיד הוא האלה לי שתיי אפרויות אחת היא תיקון והשני להפעיל את VISTA.... עכשיו רציתי לדעת למה זה אם זה בגלל שאני צריך להשאר עם VISTA.... ואם אני יכול להתקין דרך VIST ולא דרך BOOT כמו תמיד זה יהיה גם בסדר?

פורסם

ככל שאני יודע במידה שכבר מותקנת לך ויסטה לא ניתן להתקין XP דרך הBOOT גם אם זה על מחיצה אחרת,אבל להפך זה היה ניתן.

יש לך אפשרות של או לעשות סדרת פעולות על מנת ליצור DUAL-BOOT או לפרמט ולהתקין XP(וכמובן לנבור ברשת עבור דרייברים לXP).....

פורסם
  • מחבר

ככל שאני יודע במידה שכבר מותקנת לך ויסטה לא ניתן להתקין XP דרך הBOOT גם אם זה על מחיצה אחרת,אבל להפך זה היה ניתן.

יש לך אפשרות של או לעשות סדרת פעולות על מנת ליצור DUAL-BOOT או לפרמט ולהתקין XP(וכמובן לנבור ברשת עבור דרייברים לXP).....

ואך אני עושה את זה?? דרך VISTA הוא לא נותן לי ודרך BOOT הוא לא מעלה לי את ההתקנה אלה את שני הדברים שהזקרתי קודם

דרייברים כבר יש לי

ויש דרך לפרמט בלי דסק של WIN?

עריכה: עכשיו אחרי השלב הראשון שאני מחלק כוננים הוא אומר לי מבצע ריסט והוא לא עושה למה?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים