פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים שלוםקניתי מחשב ניד חדש של ACER ואיתו בא לי מערכת הפעלה WIN VISTA ואין לי צורך בה(המחשב לעבודות משרד בלבד!) כאשר נשאתי להתקין את הWIN XP כמו תמיד הוא האלה לי שתיי אפרויות אחת היא תיקון והשני להפעיל את VISTA.... עכשיו רציתי לדעת למה זה אם זה בגלל שאני צריך להשאר עם VISTA.... ואם אני יכול להתקין דרך VIST ולא דרך BOOT כמו תמיד זה יהיה גם בסדר?
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים ככל שאני יודע במידה שכבר מותקנת לך ויסטה לא ניתן להתקין XP דרך הBOOT גם אם זה על מחיצה אחרת,אבל להפך זה היה ניתן.יש לך אפשרות של או לעשות סדרת פעולות על מנת ליצור DUAL-BOOT או לפרמט ולהתקין XP(וכמובן לנבור ברשת עבור דרייברים לXP).....
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מחבר ככל שאני יודע במידה שכבר מותקנת לך ויסטה לא ניתן להתקין XP דרך הBOOT גם אם זה על מחיצה אחרת,אבל להפך זה היה ניתן.יש לך אפשרות של או לעשות סדרת פעולות על מנת ליצור DUAL-BOOT או לפרמט ולהתקין XP(וכמובן לנבור ברשת עבור דרייברים לXP).....ואך אני עושה את זה?? דרך VISTA הוא לא נותן לי ודרך BOOT הוא לא מעלה לי את ההתקנה אלה את שני הדברים שהזקרתי קודםדרייברים כבר יש ליויש דרך לפרמט בלי דסק של WIN?עריכה: עכשיו אחרי השלב הראשון שאני מחלק כוננים הוא אומר לי מבצע ריסט והוא לא עושה למה?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.