עבור לתוכן

שווה לחכות לסוף השנה לקניית מחשב? ועוד כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון מתישהו לקנות מחשב חדש, למשחקים ועבודות תלת-מימד, באיזור ה- 6000-7000 שקל (לא כולל ציוד היקפי).

שווה לחכות עד סוף השנה למוצרים חדשים שייצאו? או שזה לא יהיה רלוונטי?

Quad Core (אינטל/AMD) - יש לזה בכלל איזושהי תועלת מורגשת במשחקים?

אמור לצאת איזה כרטיס מסך חדש ששווה לחכות לו?

פורסם

סדרת 9XXX אמורה לצאת בנובמבר

וגם כרטיסי מסך כמו 8700 וHD2900פרו

שאולי יהיו מאוד טובים מבחינת עלות תועלת בניגוד לכרטיסים שיש היום

הQ6600 יקבל תחרות מהמרובעים של AMD אז עדיין יש סיכוי להורדה במחיר

ואני אומר לך את זה כי אני מתכנן לקנות בבערך אותו תקציב (רק מחשב בלי מסך או ציוד עיקפי)

וגם מחכה לסוף השנה או תחילת 2008

אני מתכנן לקנות מרובה למרות שאין צורך אמיתי בזה היום כי אני לא רוצה לשדרג או לקנות מחשב

לפחות 3 שנים אחרי הקניה ואני רוצה ללכת על מעבד חזק

בקיצור אם אתה יכול לחכות כדי גם ככה המחירים עדין לא ירדו בגלל הדולר הנמוך

ומוצרים חדשים יצאו בנובמבר

פורסם

לדעתי אין טעם לחכות. הוא צריך את זה לתלת מימד ככה שאו שזה כ.מסך חלש או שזה יהיה כ.מסץ מקצועי

פורסם

אם אתה מתכנן לקנות מחשב כרגע בסכום הנ"ל תוסיף את התקציב לכותרת כמתבקש מחוקי הפורום.

אם אתה שואל לגבי מה עשוי לצאת אז ענו לך על קצה המזלג כמובן שאף אחד אינו נביא ומחירים עדיין לא ידועים לשוק.

מה גם שאם אתה שואל לגבי מה עשוי לצאת והאם משתלם לקנות כרגע מחשב זה לא המקום.

פורסם

באופן עקרוני אף פעם לא כדאי לחכות, תמיד יש משהו מעבר לפינה.

לקראת סוף השנה צפוייה NVIDIA לשחרר כרטיסים חדשים, PHENOM עלול לצאת ולהפתיע (בספק, גם לצאת וגם להפתיע, עם כל הדחיות וברצלונה המאכזב. אבל אולי יגרור ירידות מחירים), ATI כבר הוציאו כרטיס חדש 2900PRO ומחכים לראות מה הוא שווה, ובכלל, אינטל צפויה לשחרר 2 ערכות שבבים חדשות, X38 הראשונה ואחריה X48, ואחריהם הפנרין החדשים בתחילת שנה הבאה.

בקיצור, כן, הולכים להיות שינויים. ואתה יודע מה? גם אחריהם יהיו שינויים. זה לא אומר שאם תקנה מחשב היום, לא תהנה ממנו להרבה מאוד זמן.

ריבוי ליבות באופן עקרוני לא נותן שום דבר במשחקים, לא כפולי ליבה ולא מרובעי ליבה. אפשר לספור את המשחקים המפיקים תועלת על יד אחת.

אני הולך להעביר את התרד ללאן שהוא שייך.

לכשתרצה לקנות מחשב, וזה יהיה רלוונטי, תםתח תרד חדש והפעם עם תקציב בכותרת.

פורסם

לדעתי 8800GTS בהחלט אפשר לקנות עכשיו. יותר מזה זה בזבוז - גם בלי קשר כ"כ ליציאות של דברים חדשים

פורסם

2900PRO כבר יצא. מדובר באותה ליבה בדיוק כמו הXT, רק מהירויות שעון נמוכות יותר. מריח לי כמו פוטנציאל להמהרה (או שהכלבה שלי שוב הפליצה). באופן כללי 2900XT מהיר יותר מה8800GTSים, הוא פשוט סובל מהמון מחלות ילדות. לכן אני מאוד מסוקרן לגבי הכרטיס הזה, במיוחד מפני שהוא נמכר במחיר זהה ל8800GTS 320.

שווה לחכות איזה שבוע עד שיהיו תוצאות, לא?

פורסם

לפי מה שהבנתי הוא עוד לא יצא אבל יוצא בקרוב מאוד

ואני אישית מאוד מתעניין בו ליראות איך הוא יעמוד מול ה8800GTS-640

גם אני רוצה ליראות אם שיפרו את צריכת החשמל והרעש שלו

פורסם

עוד שיקול הוא מבחינת מערכת הפעלה. עם SP1 של VISTA יעשה רושם מספיק טוב אז אפשר להתקין אותו בראש שקט.

אם אני לא טועה SP1 צריך לצאת בנובמבר.

פורסם

מתי יוצאים הכרטיסים עם DX10.1? יש סיבה לא לקנות עכשיו כרטיס Dx10 ובמקום לחכות ל- Dx10.1 (יהיה די חבל אם פתאום יפסיקו לתמוך ב- DX10.0 כמו שקרה עם PS2.0b)

פורסם

לא ניראה לי שיפסיקו לתמוך בDX1ם הרגיל

בשלוש שנים הקרובות

אם כבר תפסיד כמה אפקטים

ואני לא לגמרי מסכים שה8800GTS-320 יספיק

המחיר שלו טוב אבל חסר לו טכנולוגיות שיש בHD2900 ואותן טכנולוגיות אמורות להיות גם ב9XXX

ככה שאולי הוא ידפק בגלל זה בטווח הארוך

גם הכמות של הזכרון אולי לא תספיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים