פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מחבר רק מי שיש לו ויסטה יבין... 5.9 הוא הציון הגבוה ביותר שניתן לקבל על ביצועי המחשב בויסטה. מצאתי בקבצים של הווינדוס אפשרות לשנות את המספרים למה שרוצים. כפיים למיקרוסופט
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים אז אתה משנה מיספרים זו רמאות, וגם איזה מיפרט יש לך שאתה כולכך מעריץ אותו? מה יתן לך תוצאה גבוהה?ביג דיל כולה תוצאה רוצה שקל?
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים האמת? יש משהו במה שהוא מצא. הרי המספרים האלה שמייקרוסופט סיפקו נועדו לתת ללקוחות אפשרות להבדיל ביתר קלות בין מחשבים ואיזה מחשב יותר חזק.הרי בעולם שבו המגה הרצים כבר לא אומרים כלום, זה יכול לעזור ללקוח.אבל במה כל זה עוזר אם כל ספק קקיוני יוכל לשנות את הערכים של זה בעצמו ולרמות את הלקוחות?
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מחבר האמת? יש משהו במה שהוא מצא. הרי המספרים האלה שמייקרוסופט סיפקו נועדו לתת ללקוחות אפשרות להבדיל ביתר קלות בין מחשבים ואיזה מחשב יותר חזק.הרי בעולם שבו המגה הרצים כבר לא אומרים כלום, זה יכול לעזור ללקוח.אבל במה כל זה עוזר אם כל ספק קקיוני יוכל לשנות את הערכים של זה בעצמו ולרמות את הלקוחות?זאת בדיוק הכוונה שלי, אפשרות שינוי הנתונים הכ"כ פשוטה בקבצים של הווינדוס.נ.בהחברה עם השקל לכו טפלו בעצמם
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים כן אבל זו רמאות ורמאות זה הדבר הניבזי ביותר.זה לא טוב, ומה יצא לך להגיד שאני יודע לשנות מה אתה משוויץ בזה?ביג דיל מה יתן לך תוצאה יותר גבוה? להשוויץ כמו פה בפורום לחברים?
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מחבר כן אבל זו רמאות ורמאות זה הדבר הניבזי ביותר. זה לא טוב, ומה יצא לך להגיד שאני יודע לשנות מה אתה משוויץ בזה? ביג דיל מה יתן לך תוצאה יותר גבוה? להשוויץ כמו פה בפורום לחברים? היי חבר הרעיון לא היה להשוויץ, רק ניסיתי להסביר שבתכונה זו של הווינדוס שהיא דיי מועילה שינוי הנתונים מאוד פשוט. בכל אופן אמרתי והבנתם מה שאמרתי..ל"ט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.